Ajutor pentru cei rămași fără acoperiș deasupra capului. Imaginea deznădejdii

• publicat la: 18 februarie 2019
Ajutor pentru cei rămași fără acoperiș deasupra capului. Imaginea deznădejdii

Imaginea deznădejdii…Momentul acela când te întrebi….Încotro? Ce mă fac? Sperăm să nu aibă nimeni parte de astfel de situații…Casa a ars iar cei din casă au ieșit doar cu hainele de pe ei….Ce a rămas e ori ars, ori distrus ori plin de apă. Curentul electric a fost debranșat, horn nu mai au, deci nu au unde să doarmă în căldură în această perioadă iar de făcut mâncare nici nu se pune problema. Florica privește spre camera copilului cu ochii în lacrimi. Dar se ține tare. Trebuie să se gândească și la mama sa cu probleme de sănătate. Oare mâine unde vor dormi?

Nu se lasă doborâtă de greutăți! Cu credință în suflet și cu speranță ca de mâine să fie demarată o acțiune de ajutorare. Important este că nimeni nu a fost rănit sau ars. De la serviciul de asistență socială li s-a promis un ajutor de urgență dar e nesemnificativ față de pagubele produse de incendiu. E nevoie de o reconstrucție serioasă, practic trebuie înlocuit TOT acoperișul, de fapt ce a mai rămas din el, iar pereții trebuie reparați.

Cei care puteți da o mână de ajutor pentru reconstrucție sunteți așteptați la redacția Buletin de Carei sau ne puteți contacta telefonic. Orice ajutor este binevenit pentru cele 3 femei și un copil de 10 ani. E nevoie de a reconstrui un acoperiș deasupra capului lor. Primul voluntar este din Carei și ne asigură că are în jurul lui prieteni care pot sări în ajutorul membrilor comunității noastre. Și distribuirea materialului este un ajutor binevenit.

Felicitări celor care s-au implicat în reconstrucția casei vecine. Comunitatea la nevoie se cunoaște.

Incendiul devastator a avut loc în cursul serii de sâmbătă 16 februarie 2019 și a afectat 2 case.

Buletin de Carei

redactie@buletindecarei.ro

tel 0261 864406

fax 0261866595

comentarii

de filon aurel la 18 februarie 2019 - 20:05

Daca esti asa de tare , arata si tu , cu ce contribuie la nevoiasi firma minune de smirghel , sau n-ai primit aprobare de la secu sa dai si tu ceva ?

de Buletin de Carei la 18 februarie 2019 - 20:21

Te rusinezi cu numele tau si furi identitatea altora? Te da de gol IP ul. Daca esti barbat si ai curaj sa stai in fata cu realitatea asa cum este ea esti invitat la firma careiana de abrazive recunoscute pe plan international ca sa vezi toate donatiile nu numai catre nevoiasi ci si catre alte asociatii. Curaj! Barbatii adevarati nu se ascund dupa monitoare ci poarta discutii fata in fata si spun ce au de spus direct. Lasii si legumele mahmure fug de discutii.

de andripopa la 19 februarie 2019 - 08:06

era in oras un eurobar unde se intalnea covacila cu gaska lui de la partidul noua democratie de nv.acolo se tineau si sedintele cu consilierii si cu fetitele de pe masa da cand nu a mai mers afacerea a izbucnit un incendiu si matroana a luat asigurarea.si iubi ei a primit loc la banii orasului asa ca trebe sa postaceasca si ea ca multumire.sluji nu alta.

Lasati un comentariu