Cifra dezastrului: 292.730 lei

• publicat la: 2 februarie 2019
Cifra dezastrului: 292.730 lei

Valoarea lucrărilor de asfaltare a porţiunii de drum din faţa Monumentului Ostaşului Român din Carei în octombrie 2014   a fost de 292.730 lei, bani plătiţi din bugetul local.

Asfaltarea porţiunii de drum dintre bustul  regelui Ferdinand al României şi  restaurantul de la capătul Monumentului Ostaşului Român, ce nu are mai mult de 200m,  a costat …292.730 lei, potrivit repartizărilor de cheltuieli de capital pe 2016, acte ce au fost distribuite consilierilor la şedinţa de CL din 2 februarie 2016.

Iniţial, guvernul de la acea vreme a promis că va susţine financiar această lucrare efectuată pentru aniversarea a 70 de ani de la eliberarea Careiului de sub ocupaţia hortystă. Ceremoniile din 25 octombrie 2014 de Ziua Armatei au coincis şi cu aniversarea a 50 de ani de la dezvelirea Monumentului Ostaşului Român din Carei .

Ulterior, suma a fost plătită executantului din bugetul local.

Asfaltarea a fost efectuată…,,pe repede înainte,,  ..pe ploaie …aşa că nu e de mirare că după câţiva ani arată ca în imagini….

Administraţia Kovacs-Keizer-Beko nu a excelat niciodată la capitolul infrastructură rutieră. Asfaltările au fost făcute se pare doar pentru a se putea obţine…,,mici atenţii,, după cum reiese din cifrele oficiale oferite după terminarea lucrărilor. La cifra din titlu se mai adaugă suma plătită pentru achiziţionarea din Oradea în 2018 a celor 10 tone de asfalt rece ambalat în găleţi de 25 kg  precum şi a numeroase alte materiale cu care se plombează periodic găurile ce apar datorită  unei lucrări de mântuială ….

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu