Coloană de camioane de mare tonaj prin centrul Careiului

• publicat la: 18 februarie 2019
Coloană de camioane de mare tonaj prin centrul Careiului

Aceasta este imagine surprinsă de un careian pe una din arterele principale din oraș.

Centura de ocolire cu care se lăuda Kovacs înainte de inaugurare a devenit acum rută ocolitoare pentru șoferii de autoturisme care vor să se protejeze de craterele din drumurile din interiorul orașului.

Atât pe strada primarului cât și a consilierului care contesta fără succes că a fost vandalizat bustul lui Avram Iancu din Carei apar limitatoare pentru traficul greu.

De….nu oricine are parte de liniște și protecție a caselor de locuit.

E tot ca pe vremea grofilor și a activiștilor de partid comunist….

 

Buletin de Carei

Și pentru astfel de semnalări ne-am ridicat în cap conducerea orașului care angajează scrib după scrib pentru a linșa mediatic și a denigra administratorul Buletin de Carei. Manipulările și minciunile ordinare promovate de angajați ai primarului, plătiți din banul public, nu fac decât să denote disperarea de care au fost cuprinși după semnalările despre situația de la piața alimentară Carei unde există datorii la plata apei curente de peste 105 mii lei deși comercianții au plătit acest serviciu. Lucrările din cadrul proiectului european de reabilitare Castel au fost raportate ca fiind finalizate, sumele încasate dar mai există spații unde lucrările sunt departe de a fi terminate. Continuăm. În Republica de la Carei nederanjată de instituțiile de control pentru respectarea legislației există subiecte de interes pe alese.

comentarii

de pui la 18 februarie 2019 - 20:45

De ce nu se pun limitatoare de trafic greu pentru tranzit.

de Buletin de Carei la 18 februarie 2019 - 21:55

Pana la inaugurarea Centurii primarul se tot lauda cu investitia aceasta de parca ar fi fost initiator si realizator. Dupa ce a fost predata Primariei de catre compania de drumuri si deci dupa ce ar trebui sa se preocupe de soarta ei …primarul s-a dat la fund si nici ca mai aduce vorba despre ea.

de unul la 19 februarie 2019 - 07:45

Mai are cineva incredere in administratia orasului Carei si in minciunile primarului incompetent UDMR Kovacs?Organizati un REFERENDUM si cereti solutionarea acestor probleme GRAVE SI DEMISIA GOSPODARULUI SEF.

de careian la 19 februarie 2019 - 08:02

Daca nu este in stare primarul sa rezolve aceasta problema GRAVA inseamna ca nu-i pasa de calitatea vietii locuitorilor acestui oras si trebuie sa lase pe altii carora le pasa de voi si vrea binele orasului .

de altul la 19 februarie 2019 - 10:30

Deșteaptă-te, române!

Lasati un comentariu