Concurs județean la Liceul Tehnologic ,,Iuliu Maniu,, Carei

• publicat la: 18 februarie 2019
Concurs județean la Liceul Tehnologic ,,Iuliu Maniu,, Carei

Vă redăm în continuare comunicatul remis Buletin de Carei de către conducerea Liceului Tehnologic Iuliu Maniu Carei referitor la activitățile  educative desfășurate.

Vineri , 22 februarie 2019, începând cu ora 9,00, la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu din Carei se va desfasura Concursul județean „Antreprenor în devenire”, editia a II-a,  proiect înscris în  Calendarul Activităților Educative Județene 2019,  domeniul tehnic, poziția 1 .

Concursul se desfasoara pe mai multe sectiuni si se adreseaza atat elevilor din ciclul  gimnazial , cat si  liceal si scoala profesionala dupa cum urmeaza :

1.Participare indirecta cu 2 sectiuni

– elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII) vor realiza un eseu cu tema “Cea mai buna profesie” (descrierea unei meserii);

-elevii din clasele IX-XII (liceu) vor realiza un eseu cu tema “Ideea mea de afaceri” prin care vor propune o solutie de rezolvare a unei probleme de natura economica, sociala sau de alta natura .

2. Participare directa cu 3 sectiuni

“Cea mai buna reclama pentru un produs destinat copiilor” pentru elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII)

“Cel mai bun plan de afaceri”, pentru elevii de liceu (clasele IX-XII)

“ Meserii de succes”, pentru elevii din invatamantul profesional (presupune realizarea unor standuri de prezentare a meseriilor).

Mai multe informatii legate de desfasurarea concursului si regulament, pot fi obtinute de la cadrele didactice responsabile de proiect, prof. ec. Govor Aurelia si prof. ing. Mos Augustin sau pe adresa de email a concursului antreprenor.in.devenire@gmail.com

 

 

Lasati un comentariu