Construcţii puţine, cereri multe

• publicat la: 10 februarie 2019
Construcţii puţine, cereri multe

Mai puțin de 30 de autorizații de construcție locuințe private au fost eliberate în cursul anului trecut. Și totuși mai multe decât în cursul anului 2017.

Construcția de locuințe nu este deloc de remarcat la Carei. Faţă de alte localităţi unde au apărut deja noi cartiere şi ansambluri rezidenţiale, Careiul stagnează.

Au fost construite câteva blocuri de către persoane fizice dar cu apartamente puţine. Prea puţine pentru cererea pieţei. Cei cu dare de mână au ridicat case dar foarte puţine în comparaţie cu alte localităţi.

Primăria Carei a cumpărat 10 ha de teren în zona străzii Tireamului pentru construcţia de case pentru tinerele familii pe vremea când era animată de bune intenţii. Acum aflăm că se doreşte construcţia pe acel teren de cu totul alte clădiri , în cu totul alt scop. Cu sprijin de la guvernul maghiar.

Pe strada Independenţei, strada care duce la Gara CFR Carei, a început construcţia unui ansamblu rezidenţial care va mai oferi câteva locuinţe celor ce şi le vor permite. Locuinţele de pe această stradă beneficiază de teren generos fapt ce a permis construirea unui ansamblu rezidenţial doar pe suprafaţa a 2 locuinţe demolate. Grădinile mari din spatele caselor nu mai prezintă interes din punct de vede agricol în ziua de azi.

Buletin de Carei

comentarii

de Poet Carei City la 12 februarie 2019 - 08:33

Constructii putine,depinde in ce privinta,supermarkete se construieste,pentru bucuria multor careiene,sa ne bucuram la MAREA DESCHIDERE(21 februarie),pusculita sa fie pline,Minimaxul a fost pentru pusculita ta,Lidlul pentru bogatia ta.

de Marta la 12 februarie 2019 - 08:54

lidel e pentru bogatia cuscrului prim si babalaielor care au luat bani cu sacul pentru casutele. va fi si loc de munca pentru pruncii someri dupa falimentul scaunelor?

Lasati un comentariu