Dan Tanasă respectat de președintele UDMR Carei, primarul Kovacs

• publicat la: 15 februarie 2019
Dan Tanasă respectat de președintele UDMR Carei, primarul Kovacs

Dan Tanasă acționează din nou în litera și spiritul legii cu riscul de a fi din nou defăimat și linșat mediatic  de grupul de presă al primarului careian care primar îl tratează totuși cu respect.  De această dată  a  fost vorba despre inscripția care trona pe clădirea Administrației Pieței și nu respecta realitatea faptică cu tot ce decurge de aici. Datorită presiunilor și hărțuirilor constante la care sunt supuși careienii cu spirit civic am ajuns să fim ajutați de cetățeni din țară, căliți în lupta cu grofii care nu vor să respecte legile țării în care trăiesc și muncesc. Mulțumim Dan Tanasă pentru implicare!

Reacția Primăriei Carei a fost mai mult decât rapidă la solicitarea lui Dan Tanasă ceea ce denotă că se cunosc legile și la Primăria Carei doar că trebuie ajutați se pare ca să le și pună în practică.

Astfel, placa de pe Administrația Pieței a fost dată jos urmând a fi înlocuită cu una care să corespundă realității.

În mod cu totul și cu totul surprinzător, adresa remisă de Primăria Carei către Dan Tanasă cuprinde și sigla Centenarului, care nu apare și pe alte adrese remise de onor Primăria cu plăci negre, cuprinde și o ADRESĂ NOUĂ de mail care de asemenea nu apare pe alte adrese semnate de UATM Carei.

De exemplu pe cele remise SC Diverti Media apar adresele  comune cu ale președintelui UDMR Carei.

Adică pentru Dan Tanasă este oferită adresa secretariat@municipiulcarei.ro iar la sectiunea Contact de pe site ul Primăriei Carei apare aceeași adresă ca cea a UDMR Carei din dreptul președintelui Kovacs.

 

Dan Tanasă este cel care a obligat Primăria cu plăci negre din Carei să respecte caracterul oficial al limbii române pe fiecare monument și placă comemorativă amplasată în oraș precum și cel care ne-a ajutat să aducem la lumină crucile eroilor din cel de-al doilea război mondial care erau îngropate într-o pădure de tuia pe parcela alocată mormintelor lor din cimitirul central.

http://www.dantanasa.ro/revoltator-cimitirul-eroilor-romani-din-carei-profanat-primarul-udmr-refuza-sa-se-implice-foto/

Buletin de Carei

 

comentarii

de Cornelia la 15 februarie 2019 - 17:20

Mai lasã- ne cu Dan Tãnase. Nu acționeazã de capul lui, are informatori,chiar şi la Carei. Oare cine? Apoi cine este el, organ de stat? Nu, poate marioneta sri-ului. Srl-ul lui funcționeazã ilegal, prieteni în justiție etc. Despre procesele pierdute nu se scrie. Mergi mai departe.

de unul la 15 februarie 2019 - 17:42

Vai,vai de tine Cornelia oare pe unde traiesti !!!!

de Andrei la 15 februarie 2019 - 19:45

Bravo Dan Tanasa! Nu te lasa!

de sorinel la 16 februarie 2019 - 10:03

mai faceti ceva in orasul ala, de cand e careiul erau maghiari si romani, si svabi…era fabrica de lapte, era canepa,mobicrasna,fabrica de zahar…orasul era multicultural nimeni nu se certa,acum a ajuns cum a ajuns….in afara de Continental nu merge nimic, e normal?nu…daca fabrica isi inchide portile din lipsa de profit s-a terminat.nu ne trebuie bani aruncati pt. statui , mai ales in zilele de azi care sunt cum sunt…cearta pt. statui motiv de cearta cu primarul Kovacs si consilierii partidul Romania mare si frumoasa:))))…omul de rand are nevoie de loc de munca …

de radu la 16 februarie 2019 - 11:06

si de banii de la buget nu are nevoie orasul? de ce primarul nu plateste la bugetul loc daca zice ca e careian? si magazinul se face la cuscru ca sa poata sa ia multi bani pe casa, ginerele angajat la primarie si finii la fel si atunci ce povesti spui aici? numai pentru statuile maghiarilor se dau bani de la oras pentru ca cele ale romanilor se fac din fondurile lor. Lasa vrajeala si spune mai bine ca orasul este maghiarizat.

de monika la 16 februarie 2019 - 21:54

sorinel e szesinel si e deja manga

de un io(n) la 16 februarie 2019 - 22:54

@sorinel 16 feb 10:03
Pentru rigoare, localitatea Carei e atestata documentar din 1320, chiar daca urmele de locuire a zonei dateaza cu mult inainte de Hristos. Anul viitor (2020) localitatea implineste 700 de ani de la prima sa atestare documentara. Svabii au venit la Carei incepand cu 1712. Adica svabii nu sunt aici de cand e Careiul, ci doar de circa 300 de ani. Deci, mai informati-va si din surse serioase, nu doar din lighenele (pardon, „legendele”) szamar-ene (fara „t”) din Potyad / Patyod ale unui doctor in dinti de grebla.

Lasati un comentariu