Dezastrul de după incendiul la cele 2 case de locuit din Carei

• publicat la: 18 februarie 2019
Dezastrul de după incendiul la cele 2 case de locuit din Carei

Buletin de Carei vă prezintă situatia reală de la cele 2 case de locuit al căror acoperiș a ars sâmbătă, 16 februarie 2019.

Urmările INCENDIULUI la cele 2 DOUĂ case de locuit din Carei adică numărul 70 și 72 de pe strada Mihai Viteazu. E vorba de familii și case distincte.

Casa de la numărul 70….

Casa de la numărul 72….scara care dă spre cer….

Buletin de Carei vă oferă mereu informații reale obținute în urma deplasărilor la fața locului. Ultimele 8 fotografii sunt de la casa cu numărul 72 iar primele de la casa cu numărul 70.

GALERIE FOTO

Pentru casa cu numărul 72 s-a mobilizat deja firma Varga Quatro pentru ajutor la schimbarea acoperișului, fiul uneia dintre octogenare fiind angajat la acea societate. Familia de la nr.70 se află într-o situație DIFICILĂ. Curentul electric a fost întrerupt, coșul de fum distrus așa că nu au nicio posibilitate de a se descurca la fața locului. Camera care dă la stradă a rămas intactă dar fără căldură nu poate fi folosită. Hainele le sunt toate ude sau arse. Oameni de bine au găzduit în aceste nopți locatarii dar soluția este doar una provizorie. Șefa de la asistență socială a fost astăzi în vizită la famila afectată de indendiu și s-a pronunțat clar…casa este locuibilă!

Buletin de Carei

comentarii

de magdi la 18 februarie 2019 - 17:48

scrieti ca nu a fost apa la hidrantii si ca nu au venit pompierii imediat ca cine a ridicat telifonul a intrebat ca flacarile cat de inalta este!!!!!daca apa ar fi curs de la hidrant nu ar fi ars tot acoperisul!!!!!

Lasati un comentariu