Disperare. Consilierul datornicului Kovacs linşează mediatic pentru acoperirea banilor încasaţi de administraţia pieţei pentru apa curentă şi neviraţi la furnizor

• publicat la: 12 februarie 2019
Disperare. Consilierul datornicului Kovacs linşează mediatic pentru acoperirea banilor încasaţi de administraţia pieţei pentru apa curentă şi neviraţi  la furnizor

Disperare mare la Primăria Carei după neputinţa de a justifica datoria de peste 100 mii lei la apa curentă de la Piaţa Carei, sumă încasată însă de la comercianţii locali.  Administraţia Kovacs-Keizer-Beko apelează la persoane specializate în linşaj mediatic pentru a-şi acoperi neregulile. Metoda ,,Împuşcă-l pe Castorică,,  a fost importată de consilierul primarului Kovacs la Carei. Poliţia Judeţeană este somată de consilierul datornicului Kovacs pentru a face informări pe placul consilierului primarului. Puţin probabil ca angajaţii Poliţiei să ofere pe ascuns informaţii despre o anchetă în curs de desfăşurare chiar şi consilierului personal al primarului din Carei.

Consilierul primarului Kovacs se ocupă în timpul programului de  manipularea opiniei publice pentru a abate atenţia de la ilegalităţile ce au loc în cadrul administraţiei din care face parte.

Cei care au avut îndoieli despre motivul angajării sale la primărie de către naşuil său au acum dovada.

A început cu insultele şi injuriile la adresa celor pe care primarul nu îi poate controla adică persoanele independente financiar.

Cu acceptul tacit al primarului Kovacs a continuat linşajul mediatic la fel ca în cazul senatorului Marian , fostul său angajator  din Satu Mare.

Incapabil de a se realiza pe plan profesional în meseria pentru care a făcut studii superioare , plin de complexe şi frustrări, consilierul primarului împreună cu sursele sale apropiate din Poliţie a ieşit din nou la atac după ce  Buletin de Carei a semnalat că au fost încasaţi de la comercianţii din piaţă  bani pentru apa curentă folosită dar aceşti bani nu au mai ajuns din mai 2016 la Apaserv SA Satu Mare.

Semnalările Buletin de Carei despre  lipsa claselor cu predare în limba română la învăţământul profesional de tip DUAL , înlăturarea plăcilor oficiale cu însemne naţionale de pe clădirea Primăriei Carei , prejudiciile constatate de Curtea de Conturi la Primăria Carei precum şi amplasarea de monumente fără autorizaţii sunt doar câteva dintre motivele pentru care administraţia Kovacs-Keizer-Beko a apelat la serviciile unor indivizi specializaţi în linşaj mediatic. Nu am uitat nici de zecilede mii de vizitatori de la Castel care nu plătesc bilet de intrare ca la orice obiectiv turistic şi nici de proiectele europene pentru care a fost semnată recepţia,banii încasaţi dar lucrările nefinalizate.

Că doar avem un primar care nu numai că nu plăteşte impozite la bugetul local dar  e renumit pentru datoriile acumulate de firmele sale Wood Line Rom SRL, Casmob SRL, Castex SRL, Mobilion SRL.

Aşteptăm detalii despre procesul pierdut de primar cu angajaţii din primăria Carei sau despre cum a pus în practică indicaţiile Curţii de Conturi în urma auditului.

Păstrăm şi adresele trimise pe adresa redacţiei de către consilierul datornicului Kovacs şi care dovedesc fără drept de apel  colaborarea cu persoane din interiorul Poliţiei în timpul unei anchete în desfăşurare.

Buletin de Carei

 

comentarii

de basescu(citat,clasic in viata!) la 13 februarie 2019 - 07:20

iarna nu i ca vara!
sa traiti ,bine!
haaa,haaa,haaa,haaaa,

Lasati un comentariu