Este nevoie de voluntari pentru refacerea acoperișului casei arse

• publicat la: 25 februarie 2019
Este nevoie de voluntari pentru refacerea acoperișului casei arse

Astăzi au continuat lucrările de degajare a grinzilor arse de la acoperișul casei  distruse de incendiul din 16 februarie 2019. Au fost făcute și măsurătorile pentru stabilirea cantităților exacte de material lemnos. Lipsa numărului mai mare de voluntari face ca totul să decurgă mai încet. După degajarea resturilor de la incendiu se vor demara  lucrările de reconstrucție.

Familia are o singură cameră în care se poate dormi. Datorită canapelei extensibile primite ca ajutor de la Marna Nouă  pot dormi  toți acasă și nu mai este nevoie să plece în altă parte.  Cantina Socială a asigurat și pentru astăzi mâncarea caldă de la masa de amiazi. Dacă Primăria Carei se ține de cuvânt și le oferă acel ajutor de urgență de 2 mii de lei își vor putea cumpăra și materiale necesare pentru repararea instalației electrice.

Cei care sunt dornici de puțină mișcare și se simt bine dacă dau o mână de ajutor sunt așteptați pe strada Mihai Viteazu nr.70 .  La ceas de necaz este  frumos ca membrii comunității să se ajute între ei. Nu se știe niciodată cine va fi următorul care va avea nevoie de ajutor.  Lucrările trebuie terminate cât mai repede pentru a nu intra în perioada precipitațiilor .

Fiecare poate avea parte de nenorociri în viață așa că nu desconsiderați familia a cărei casă a ars.

Acesta este contul unde pot dona  cei care doresc să ajute chiar și cu o cărămidă la reconstrucția casei …

BCR Carei

Titular Florica Suta

Cont LEI RO43RNCB0222100146680001

Ajută și vei fi și tu ajutat la rândul tău!

Buletin de Carei menționează pentru  răuvoitori că a scris de la bun început despre ambele case cuprinse de flăcări în seara de 16 februarie 2019 dar campania de ajutorare se desfășoară doar pentru familia de la nr.70 pentru că  aparținătorii familiei de la nr.72 au  precizat că  au posibilitatea de a se descurca singuri. Buletin de Carei a fost la ambele locații și a discutat cu fiecare proprietar în parte.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/incendiu-puternic-la-2-case-de-locuit-din-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/dezastrul-de-dupa-incendiul-la-cele-2-case-de-locuit-din-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/ajutor-pentru-cei-ramasi-fara-acoperis-deasupra-capului-imaginea-deznadejdii.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/mobilizare-s-a-deschis-un-cont-de-donatii-pentru-cei-afectati-de-incendiu.html

Lasati un comentariu