Mobilizare. S-a deschis un cont de donații pentru cei afectați de incendiu

• publicat la: 19 februarie 2019
Mobilizare. S-a deschis un cont de donații pentru cei afectați de incendiu

Sperăm ca rândurile de față să vă găsească bine sănătoși, cu un acoperiș deasupra capului, în căldură și siguranță. Nu toți se pot bucura de aceste lucruri. Una dintre familiile rămase fără acoperiș deasupra capului după incendiul din 16 februarie 2019 nu are un loc de dormit potrivit. Hainele le sunt ude după nenorocirea care i-a lovit sâmbătă seara. Nu au curent și nici cu ce să se încălzească. Una din camere a rămas  acoperită dar nu mai există curent electric.

APELĂM la electricieni cu suflet mare  pentru a veni la fața locului și a face o evaluare a stării de fapt pentru a vedea cum se poate remedia situația. Am apelat astăzi la secția de la Carei a Electrica Sa, la electricieni privați dar se pare că au o listă de priorități pe care trebuie să o respecte.

Am însoțit una dintre persoanele de la casa cu nr.70 la BCR Carei pentru a deschide un cont de donații. Alese mulțumiri directorului Alina Pașca pentru sprijinul acordat, pentru posibilitatea de a ajuta familia prin deschidere de cont cu comision zero la retragere.

Acesta este contul unde cei care doresc  să ajute chiar și cu o cărămidă la reconstrucția casei o pot face…

BCR Carei

Titular Florica Suta

Cont LEI  RO43RNCB0222100146680001

Nimeni nu merită să pățească astfel de tragedii dar totuși ele au loc. În astfel de situații avem obligația morală de a ajuta semenii noștri mai ales că este vorba și de un copil afectat.  Avem acum posibilitatea să ne mobilizăm și să demonstrăm că suntem o comunitate și nu doar persoane  distincte.

Vă reamintim că în seara zilei de sâmbătă 16 februarie 2019 a avut loc un incendiu în care au ars 2 case de locuit de pe strada Mihai Viteazu. Acoperișurile caselor au fost mistuite de flăcări. La casa cu numărul 72 se lucrează deja la schimbarea acoperișului dar locatarii de la numărul 70 nu au posibilitatea de a începe lucrări de reparații și reconstrucție. Este vorba despre o septuagenară cu fiicele și nepotul său.

Cei care doresc să ajute cu bunuri se pot deplasa la adresa menționată sau pot face donații în bani în contul deschis recent. Din partea serviciului de Asistență socială de la Primăria Carei s-a promis un ajutor de urgență de 2 mii de lei. Să sperăm că informația potrivit căreia vor trebui să plătească rebranșarea la curent electric  nu se va confirma.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/dezastrul-de-dupa-incendiul-la-cele-2-case-de-locuit-din-carei.html

comentarii

de Felician la 19 februarie 2019 - 17:46

Am donat. Sanatate si putere de munca intregii familii!

Raspunsuri

Lasati un comentariu