Piața de alimente în atenția consilierului primarului datornic Kovacs. Rugăm Poliția să cerceteze

• publicat la: 7 februarie 2019
Piața de alimente în atenția consilierului primarului datornic Kovacs. Rugăm Poliția să cerceteze

Caz deosebit de grav semnalat de către consilierul personal al primarului doar pe pagina sa personală, în timpul programului de la Primăria Carei.

Acesta scrie pe pagina sa că în piața alimentară există o persoană care se erijează în lucrător la Poliția Economică. Să sperăm că nu se va pune batista pe țambal ca în cazul polițistului agresat în fața pieței în locul unde anumite persoane de întreabă… ,,chel țighi, țighi,,?

În mod cu totul și cu totul curios  nici Primăria Carei și nici consilierul fin al primarului datornic nu au scris niciun cuvințel despre întreruperea apei curente la Piața alimentară din Carei mai mult de 10 zile.

Despre departamentul de Comunicare nici nu mai aducem discuție  pentru că se  pare că a fost înființat pentru ca primarul să se revanșeze față de anumiți susținători. Pe pagina Primăriei Carei nu apare nicio știre despre situația de la societatea cu unic acționar CL dar se promovează imagine clădirii Primăriei fără stema României și cu plăci negre în loc de plăci oficiale cu însemne naționale. Mesajul e mai mult decât sugestiv.

Buletin de Carei a solicitat comisarului  Copil Lăpuște  informații despre acest grav incident precum și rugămintea de a se implica în cercetarea  cazului semnalat doar  de consilierul primarului  doar pe pagina sa personală. Cms. Copil Lăpuște afirmă că  în Carei nu există compartiment  economic în cadrul Poliției Municipale .

În mod normal Primăria Carei ar fi trebuit să ofere careienilor contribuabili o informare despre sistarea apei curente la Piața Alimentară Carei unde administrator este societatea SC Piețe Parcări SRL. Societatea în cauză emite facturi comercianților care dețin spații comerciale închise  pentru plata utilităților. Pe aceeași factură apare consumul de curent electric, apă curentă, apa meteorică și alte utilități. La fel ca în cazul facturilor emise de Primăria Carei pentru  unii dintre asistații sociali.

Singurul acționar al societății SC Piețe Parcări SRL Carei este Consiliul Local Carei care nu a fost informat în calitatea sa de singur acționar nici despre sistarea apei curente din perioada de vară și nici despre cea recentă din luna ianuarie.

Mai mult, administratorului pieței a declarat pentru Buletin de Carei într-o convorbire telefonică că îi vin facturi de apă emise de Apaserv SA și pentru piața de animale de pe strada Oborului deși aceasta este nefuncțională de mai mult de 10 ani.

Ultima factură venită pentru luna decembrie consemna un consum de 600 adică ȘASE sute mc apă consumată la  Piața de Animale.

Dacă e să dăm crezare celor afirmate de administratorul pieței , aceasta ar fi făcut un act adițional pentru renunțarea la  administrarea Pieței  de Animale  de pe strada Oborului dar se pare că nu a fost  luat în considerare acest demers.

Poate nu este deloc întîmplătoare tăcerea primăriei Carei în cazul spațiilor comerciale de la piața alimentară având în vedere că unele dintre ele au fost acordate membrilor de familie ai unor angajați în funcții  de conducere.

Cum motivează Primăria Carei  un consum de 600 mc apă la Piața de animale închisă de mai mult de 10 ani precum și plata unor angajați  la cabinetul primarului datornic  pentru postări personale pe pagini de socializare în orele de program?

Cine va plăti pentru consumul care se facturează la Piața de animale închisă de peste 10 ani?

Nu are nimeni curajul să facă cercetări în Republica de la Carei?

 

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/interzis-cardiacilor-ultima-factura-de-apa-platita-de-piata-carei-catre-apaserv-e-din-mai-2016-dar-a-incasat-lunar-banii-de-la-comercianti.html

 

 

Lasati un comentariu