Piese auto Ford Edge, AltgradAuto importator exclusiv piese auto !

• publicat la: 13 februarie 2019
Piese auto Ford Edge, AltgradAuto importator exclusiv piese auto !

Cine are un Ford Edge stie cam ce bătai de cap si cheltuieli implică aceasta. Mereu este câte ceva de făcut pe ea, asigurare, rovinietă, ITP, achizitionat piese auto online, reparat sau înlocuit diferite piese Ford. Lucrurile astea nu iartă pe nimeni. Indiferent că ai un de ultimul tip de Ford Edge generatie a 2 a 2016 – 2019, grijile cand vine vorba de piese sunt cam aceleasi. Ce faci când cei de la service Ford te anuntă că ai o piesa defecta?. Partea bună este că domeniul vânzărilor de piese pentru Ford, este unul foarte bine reprezentat pe internet. Sunt zeci, poate sute de magazine care comercializează piese de tot felul. Partea mai puțin bună este că, tocmai din cauza numărului mare de comercianti, devine greu să-i identificăm pe cei care sunt cu adevărat de încredere. Câteva sfaturi pentru achizitia de piese auto pentru acest model de masina

1. Vechimea magazinului de piese Ford !

Piesele originale Ford, vin de fiecare dată cu garanție direct de la producător și se potrivesc fără probleme, indiferent de modelul de mașină Ford pe care îl deții. Spre exemplu, dacă ai un automobil marca Ford, comanzi direct de la furnizorul Altgrad sau prin intermediul reprezentanțelor și primești piesele auto la fel ca cele cu care a ieșit mașina de pe poarta fabricii.

2.  Catalog.altgradauto.ro piese auto pentru Ford Edge pot fi gasite aici.

Prefer întotdeauna magazinele de tipul celui mentionat anterior, în care găsesc tot ce se poate în materie de piese auto. Urăsc să trebuiască să comand o piesă de pe un site si un element de caroserie auto din alt magazin, să astept curierul de două ori si să plătesc de două ori taxa de transport. Asa deja nu mai fac nici o afacere. În definitiv, aleg să cumpăr online pentru că scutesc timp, dar si pentru că este mai ieftin. Catalogul de Ford este solutia care am gasit-o si va spun sunt foarte multumit

3. Piese originale Ford, diferenta face specializarea

Exemplu foarte bun la piesele de Ford Edge sunt pachetele de amortizoare Ford MotorCraft. Pachetul conține două amortizoare originale Ford varianta economică iar prețul este similar cu cele licență calitate medie. Avantajul este că Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford cu o garanție de 24 de luni. Un alt exemplu de bun este prețul setului de ștergătoare care au preț similar cu cele din gama premium aftermarket. Regăsim de asemeni pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la prețuri mai bune dacât gama aftermarket. Totodată, putem observa că Ford, prin politica sa de prețuri și game de produse încearcă și reușește să țină piept producătorilor aftermarket.

4. Usurința căutării pe site

Ati ajuns vreodată pe un site cu piese auto fără filtre de căutare? Am ajuns eu. După 15 minute de interogări si dat filă cu filă pentru a găsi o piesă pentru motorul unui Ford, m-am lăsat păgubas pentru că e foarte greu să găsesti o piesă dacă nu si se dau variante din care să selectezi tu modelul si marca masinii, generatie sau tipul motorizării pentru a ajunge mai repede la produsul căutat. Pe site-ul Altgrad, nu-mi ia mai mult de 3 minute să găsesc orice piesă. Pot folosi fie filtrele speciale, fie pot căuta după codul piesei direct mai ales cod Finis ce reprezinta codul piesei de la Ford.

5. Suportul oferit

Nu toate magazinele au numere de contact afisate la vedere, la care să poti suna pentru a fi consiliat în vederea alegerii unei piese auto Ford potrivite sau pentru a cere detalii care nu se regăsesc în descrierea produsului pe care vrei să-l cumperi. Vor să vândă, dar fără să-i bată nimeni la cap. Mie nu îmi place asa.Eu comand abia când sunt perfect lămurit că produsul este ce îmi trebuie mie. Operatorii de pe magazinul de piese auto Ford Edge, mereu m-au ajutat cu sfaturi bine argumentate sunt cu adevărat profesionisti în materie Ford!

Lasati un comentariu