Primarul Kovacs nu mai poate impune respectarea Codului Etic al angajaților din Primărie

• publicat la: 8 februarie 2019
Primarul Kovacs nu mai poate impune respectarea Codului Etic al angajaților din Primărie

La Primăria din Republica de la Carei totul este posibil. Primarul a ajuns să nu se mai poată impune în fața unor angajați, unii chiar având cu el relații de cumetrie. Regretabil este că nu mai poate impune respectarea regulamentelor și buna funcționare a unei organizații guvernamentale în folosul cetățeanului. Codul Etic a ajuns doar o simplă pagină pe site ul Primăriei de care ține cont cine dorește sau…cine poate.

https://www.municipiulcarei.ro/media/images/hcl/cod%20etic%20carei.pdf

Primarul Kovacs are un consilier plătit din banii careienilor care postrează zilnic pe paginile sale personale în timpul programului de la  primărie. Acceptul tacit al primarului pentru această activitate nu lasă loc de interpretare în ce privește  motivul pentru care și-a ales  acest consilier.

 

Practic noi contribuabilii plătim o persoană care linșează mediatic persoanele care afectează imaginea primarului. Persoana în cauză a fost obligată  de instanță să șteargă mai multe articole denigratoare și mincinoase la adresa unor careieni cu spirit civic, neșantajabili. Din păcate nu este singurul  angajat care postează pe pagini personale în timpul programului de la Primăria Carei, primăria fără plăci cu însemne oficiale naționale.

Banii careienilor sunt cheltuiți de primar după bunul plac în funcție de interesele sale. Că doar primarul nu plătește taxe și impozite locale deci nu contribuie la bugetul local.

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de basescu(citat,clasic in viata! la 8 februarie 2019 - 15:59

„ma lupt cu sistemul ticalosit”

de Amalia la 9 februarie 2019 - 09:37

Nu are cum sa impuna daca el nu este exemplu de comportament corect. Stie tot orasul ce regim preferential au unii angajati. Unii merg la servici si lucreaza de le merg fulgii si altii se plimba toata ziua. Ginerele primarului e cel mai bun exemplu dar sunt si altii care isi iau concedii fara plata ca sa lucreze in ungaria sau germania.De fiecare data revin la serviciul din primarie.

Lasati un comentariu