Teroare la Carei! Anchetatorii de la Castel și procesul câștigat de Apaserv SA pentru recuperarea datoriilor de la Piața alimentară Carei

• publicat la: 14 februarie 2019
Teroare la Carei! Anchetatorii de la Castel și procesul câștigat de Apaserv SA pentru recuperarea datoriilor de la Piața alimentară Carei

Teroarea a pus stăpânire  pe municipiul Carei din a cărui conducere nu face parte niciun român!

Din ce în ce mai mulți careieni sunt hărțuiți doar pentru vina de a fi  în ,,relații bune sau de prietenie cu doamna Ciută,,  sau pentru că sunt membrii ai Asociației culturale românești ASTRA Carei sau a Asociației Refugiaților filiala Carei. Mai MULT, aflăm despre CITAȚII la Poliție și Plâgeri Penale din paginile  consilierului primarului plin de datorii. Noaptea Minții ce se petrece în Republica de la Carei de când instituțiile statului au uitat că face parte din România.

Consilierul și finul primarului datornic Kovacs a postat ieri un nou material denigrator și incitator la adresa administratorului Buletin de Carei, Daniela Ciută, prin care anunță depunerea unei plângeri penale împotriva acesteia.

Dacă a fost depusă deja plângerea penală la ora postării articolului atunci de ce sunt hărțuiți constant angajații pentru a  afla cine a deschis presupusele uși dintr-un imobil  administrat de Primăria Carei? Cum poate fi depusă o plângere penală împotriva unei persoane fără a deține  dovezi?

Mai mult, hărțuirea a fost condimentată și cu  afirmații de genul, …,,doar faci parte din ASTRA Carei ,,  motiv pentru care Asociația culturală românească va lua măsuri pentru că este o asociație legal constituită la care poate adera oricine este de acord cu statutul ei și participă la acțiunile sale.

Ce se mai vrea a se ascunde la Castelul renovat cu 5 milioane de euro, recepția semnată dar lucrările neterminate?

Un Comunicat OFICIAL din partea primăriei Carei care să fie însoțit cu fotografii care să ateste că aripa prezentată în imagini de Buletin de Carei a fost deja finisată iar acoperișul reparat ar fi suficent pentru a demonstra că nu avem dreptate.

Semănarea TERORII și Hărțuirea angajaților nu ține loc de DOVADĂ la cele scrise de Buletin de Carei!

Poate cei de la Parchet vor disjunge cauza și vor cerceta cum se poate ca un obiectiv turistic de talia Castelului să fie raportat ca fiind reabilitat , cu lucrări achitate iar în realitate lucrările să nu fie finalizate? Poate ar fi bine de anunțat și la OLAF despre situația de la Castelul din Carei reabilitat cu fonduri europene. Nici măcar băile amenajate la anumite camere nu sunt dotate cu toate accesoriile ce apar ca fiind recepționate!

Consilierul  angajat de nănașul primar la cabinetul său a importat din Satu Mare scenariile de tristă amintire ,,Împușcă-l pe Castorică,, menite a discredita un fost angajator al său. Dejecțiile deversate la vremea respectivă în cotidianul județean unde era director și care au atras oprobiul opiniei publice sătmărene au ajuns acum în cochetul nostru oraș acaparat vremelnic de un grup de interes pus pe căpătuială.

Consilierul angajat la cabinetul datornicului Kovacs a trimis un mail pe adresa redactiei Buletin de Carei si cea personală a administratorului Daniela Ciută în care face numeroase referiri la Poliția Carei și întreabă în ce calitate este citată la Poliția Municipală Carei.

Având în vedere că NU A SOSIT NICI O  citație din partea Poliției Municipale Carei se pune întrebarea de unde deține astfel de informații ? Anchetele Poliției Municipale au loc  în colaborare cu consilierul și finul primarului datornic la buget?

Urmare a experienței acumulate  în urma proceselor  intentate de consilierii maghiari ai primarului Kovacs o astfel de campanie de linșaj mediatic nu are cum să sperie din moment ce este contruită CAP-COADĂ pe minciuni mai mult decât simplu de demontat.

E așa  de mare disperarea că se află ce se petrece sub  administrația Kovacs-Keizer-Beko din care face parte și distribuitorul de Fake News în timpul programului de la primăria Carei?

Nu era mai simplu să publice dovezi care să arate că nu se confirmă Procesul câștigat de Apaserv SA  pentru recuperarea datoriilor de la piața Carei? Nu era mai simplu să se arate faptul că nu se confirmă faptul că am scris că există datorii de peste 105 mii lei la Piața alimentară deși comercianții sunt cu plata la zi a tuturor utilităților inclusiv apa consumată?

Cât de redus  poți să fii ca să afirmi că Daniela Ciută se erijează în polițist când e un nume cunoscut de toată comunitatea datorită realizărilor atât pe plan profesional cât și cultural? Înțelegem  până la un punct invidia  față de persoanele care au reușit să se realizeze pe plan profesional fapt ce nu poate fi dovedit de consilierul datornicului Kovacs …dar când ea nu este constructivă ajungi doar un amărât complexat dependent de  mila unuia sau altuia.

Buletin de Carei este prezent prin Daniela Ciută de ani de zile, săptămânal, în piața alimentară Carei, luând la cunoștință despre toate problemele cu care se confruntă mai ales micii producători locali fapt ce nu  atrage deloc  simpatia administrației locale sau a organelor de control care cercetează mai degrabă vânzătorii de pătrujel  decât magazinele multinaționale care ne păcălesc cu diferența dintre prețul la raft și cel de la casă sau cu produse expirate câteodată.

Așteptăm cu interes orice citație de la orice instituție a statului pentru a putea face dovada MANIPULĂRII ordinare și a minciunilor oferite opiniei publice  de către angajatul plătit din banii careienilor de la cabinetul primarului plin de datorii la bugetul de stat. Asemenea persoane sunt angajate  ca și consilier de primarul care a avut 3 executări silite în anul când a candidat  în 2008 și care a falimentat fiecare societate de producție mobilier deținută.

Atenție ! Consilierul primarului și fin al acestuia a fost obligat de către Tribunalul Satu Mare să șteargă TOATE articolele denigratoare și mincinoase la adresa Daniela Ciută dar și a altor careieni deci putem să îl catalogăm că este denigrator și mincinos cu acte în regulă. Tot el a scris că informațiile oferite de Buletin de Carei în cazul ridicării Troiței românești din Satu Mare sunt false în baza colaborării sale cu fostul coleg de redacție sătmăreană acum consilier la Primăria Satu Mare când de fapt Poliția Locală Satu Mare a CONFIRMAT în scris că Troița a fost ridicată de pe postament taman de Primăria Satu Mare așa cum a informat inițial Buletin de Carei.

Administrația Kovacs-Keizer-Beko susține din banii careienilor persoanele care linșeajă mediatic careienii ce oferă informații REALE în loc să ofere Comunicate Oficiale!

Plătim angajate la compartimente de comunicare precum și numeroase persoane ce semnează tot felul de povestiri pretins înduioșătoare  despre un oraș care devine pe zi ce trece mai murdar și mai prost gestionat că de corupție ce să mai vorbim.

Resturi de cauciuc și gunoaie inundă vecinătatea gării CFR, clădiri monument istoric alocate de Primărie asistaților sociali, datorii uriașe la Apaserv SA atât din partea Primăriei cât și a SC Piețe Parcări SRL, proiecte  cu valoarea lucrărilor achitată, cu recepția semnată dar neterminate.

Am cerut lista cu clădirile din Carei retrocedate de comisia special alcătuită în acest scop dar Primăria Carei refuză sistematic de parcă ar fi secret de stat. Sediul UDMR are datele de contact ale UAT fapt semnalat de către Buletin de Carei. Plăcile oficiale de pe Primăria Carei au fost înlocuite cu unele negre care nu reprezintă niciun stat.

Cine tolerează astfel de derapaje de la legalitate pe raza UATM Carei?

NU MAI TERORIZAȚI CAREIENII DOAR PENTRU CĂ VREȚI SĂ NU SE AFLE DE NEREGULILE DIN ADMINISTRAȚIA KOVACS-KEIZER-BEKO!

Sugerăm persoanelor vizate de hărțuire să își angajeze un avocat pentru a li se respecta dreptul la demnitate.

Buletin de Carei

 

 

 

 

 

.

comentarii

de Farcau Doina la 14 februarie 2019 - 16:56

Sunt membru ASTRA de cativa ani buni.Daca are cineva nelamuriri in acest sens sa ma sune.Gasiti nr.de telefon pe Fb.Doamne da-le minte la cei care se pare ca duc lipsa….Respect d-nei Ciuta…tot asa si in viitor…

de Jenel la 15 februarie 2019 - 09:31

Crapati de ciuda cand va da in vileag doamna Daniela :)) ..e cunoscut faptul ca se pune presiune pe anumite persoane sa nu aibe legaturi cu dânsa, toti trepadusii primarului lucreaza din greu la asta :))

de unul la 15 februarie 2019 - 17:45

Oare de ce sunt aceste discutii ESTE TERMINATA LUCRAREA LA CASTEL sau NU

de Andrei la 15 februarie 2019 - 19:44

din pacate nu sunt terminate lucrarile,oricine poate merge sa vada

de Gica la 15 februarie 2019 - 21:46

Problema este ca Kovacs a instaurat o mafie locală!Atât în Poliția Carei cât și în toate instituțiile.Nimeni nu il reclama fiind-ca il are la mana.Asa cum și pe comandantul Pol Carei care din tablagist a ajuns comandant la apelul bocancului.Caci la noi orice se poate.In aceasta Republica Carei sunt foarte multe personaje controversate care trăiesc foarte bine fiind-ca execută ordini.Cosa Noastra de Carei.
Asta nu le place acestor personaje controversate ca sunt investigati urmăriți de presa.
Dacă locuitorii din orașul Carei ar fii un pic uniți le-ar strica afacerile murdare acestor ticăloși.
Bravo Buletin de Carei
Bravo D-na Ciuta!!!!!

de radu la 15 februarie 2019 - 22:12

nu cu comandantul e problema, e departe de cei care au afaceri…acolo macelarii de cai conduc si sperie orasul

de Poet Carei City la 15 februarie 2019 - 22:39

Smecherandum,smechera,frumoasa e viata la Carei Si la Castelana,nu conteaza ca nu a terminat,si numai promisiunile pt viitorul apropiat,trebuie aratat la austriecii,Fiindca CAREI CITY devina un orasel in ZONA ridicarii,Investitorii straini ca migrantii,avem noi unde investii,bucurari va de CASTELANII.

de unul la 16 februarie 2019 - 08:06

Politia isi motiveaza activitatea cu cateva amenzi pe zi,,iar celelalte probleme eistente cu iz politic si afacerile pe banii publici nu sunt de competenta lor. Politistii nostri isi vad linistiti de afacerile lor,doar si ei sunt oameni,problema e ca legea in privinta afacerilor politistilor spune cu totul altceva

de Cristi la 17 februarie 2019 - 09:02

Situatia scapa de sub controlul primariei pe zi ce trece. Se vede cu ochiul liber ca de fapt au treaba cu romanii care nu mai tac asa cum erau obisnuiti cei de la primarie. Sa dea socoteala primaria si cine a facut lucrarile. Ce alte lucrari au fost facute in perioada cand se renova castelul?

de othilia la 17 februarie 2019 - 12:14

Din poze se vede adevarul despre starea de fapt a reabilitarii castelului. Membrii comisiei de receptie vor plati, acum sau mai tarziu. Prefectul judetului si organele de urmarire penala ar trebui sa se sesizeze din oficiu. Putere si rabdare, draga Daniela si Ilie. Isus sa fie cu voi.

Lasati un comentariu