A mai dispărut un steag românesc de la poarta unei familii din Carei

• publicat la: 26 martie 2019
A mai dispărut un steag românesc de la poarta unei familii din Carei

O familie care locuiește pe strada Peleș din Carei a semnalat faptul că astă noapte i-a dispărut  steagul românesc arborat de Ziua Națională. Nu este primul incident dar nu am semnalat pentru a nu crea noi discuții legate de așa zisele și nefondatele incitări.  Pe strada Căplenilor există o familie care români care își arborează steagul dimineața iar seara îl dă jos pentru a nu fi furat sau pângărit. Pe strada Vasile Lucaciu unei familii de români care are casa la stradă i-a fost sfâșiat steagul românesc arborat la poartă. Ulterior a ridicat suportul pentru steag la o înălțime mai mare dar nu a renunțat la a-l arbora.

Sunt doar câteva urmări ale politicii de denigrare și hărțuire a românilor din Carei care se manifestă ca atare.  Și de pe clădirea Primăriei Carei au dispărut plăcile oficiale cu însemne naționale și au fost înlocuite cu unele negre dar fără ca locatarul de acolo să anunțe dispariția lor.

Buletin de Carei

comentarii

de pui la 26 martie 2019 - 21:21

O sa repet de cite ori o sa pot.Vai de noi romanii daca ungurii se inhaita cu rusii distrug Uniunea Europeana iar ce a fost in 1940 va fi o dulce amintire si parfum de tulipan.Ungurii vor face in asa fel sa nu mai scape Transilvania din mina cu orce pret.

Lasati un comentariu