UPDATE. Abuz la adresa unei mame cu 4 copii din Carei. Metode staliniste aplicate la Primăria Carei împotriva celor care își cer drepturile

• publicat la: 29 martie 2019
UPDATE. Abuz la adresa unei mame cu 4 copii din Carei. Metode staliniste aplicate la Primăria Carei împotriva celor care își cer drepturile

UPDATE:

APAR ACTE OFICIALE. Transmise pe mesaj privat!

În urma materialului apărut în Buletin de Carei despre situația disperată cu care se confruntă mama cu 4 copii minori din Carei, aceasta a fost contactată pe mesaj privat de către angajata de la Serviciul de asistență socială din cadrul Primăriei Carei care postează pe Facebook în timpul orelor de program subiecte  antagonice cu profilul meseriei practicate. Pe lângă faptul că i s-a pus în vedere că poate fi acționată în instanță, Laura Ruja a primit tot pe mesaj privat adresa  Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Satu Mare  prin care i se aduce la cunoștință suspendarea plății de 428 de lei pentru că nu a făcut dovada frecventării cursurilor de către copilul din clasa 0, adresă pe care  NU A PRIMIT-O la locul unde domiciliază momentan pentru a putea fi contestată în timpul de 30 de zile!  Angajata care a trimis pe mesaj privat adresa știa locul de domiciliu din moment ce este cea care a făcut ancheta socială în septembrie 2018 potrivit celor declarate de  Laura Ruja. Deci adresa oficială de la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Satu Mare  a ajuns la  angajata de la Primăria Carei  fără ca mamei cu 4 copii să i se aducă la cunoștință ce se petrece! Primăria Carei nu a făcut public nici motivul pentru care nu oferă o locuință socială mamei cu 4 copii.

.

 

 

Laura Ruja precizează că fiica sa este elevă în aceeași clasă pe care a frecventat-o și până acum și nu a avut probleme la primirea sumei primite de la AJPIS  Satu Mare.

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Satu Mare taie ajutorul suplimentar de 428 de lei pentru mama care crește singură 4 copii minori din Carei pe motiv că nu a primit de la Primăria Carei dovada că una dintre fetițe frecventează școala, ne spune mama cu 4 copii care nu primește locuință socială! Adică Primăria Carei se joacă cu viețile careienilor săraci și necăjiți după cum are chef !

La câte umilințe mai supune PRIMĂRIA UDMR Carei  o mamă care își crește singură 4 copii minori doar pentru că a îndrăznit să facă public faptul că nu i se acordă locuință socială? Ajutorul suplimentar de la AJPIS Satu Mare a fost suspendat din 1 februarie 2019 deși fețița în cauză este prezentă ZI DE ZI la școală! Câtă răutate din partea angajaților din Primăria Carei ! Culmea e că nu a fost primită nicio decizie oficială de către mama celor 4 copii prin care să i se aducă la cunoștință încetarea plăților.

METODELE STALINISTE aplicate de Primăria Carei persoanelor care au curajul de a spune cu subiect și predicat la ce umilințe sunt supuse a fost aplicată și familiei Nemethi Peter când i s-a tăiat ajutorul social pe când era în SUA la operația de salvare a vieții fetiței lui care avea tumoră oculară.

Abuzurile practicate de administrația Kovacs-Keizer-Beko și în cazul mămicii cu 4 copii minori nu fac cinste unui municipiu de talie europeană!

Cu toții cunoașteți situația mămicii care își crește singură cei 4 copii minori și care nu primește de la Primăria Carei locuință socială. Ba i se mai și transmite că dacă este vocală nu va avea NICIO șansă de a primi în viitor locuință socială. De parcă comisia de repartizare a locuințelor sociale ar  da din locuințele lor personale și nu respectând anumite criterii. Ceea ce unei mame cu 4 copii i se refuză  se acordă pentru  persoane fără familii și fără copii, una dintre acestea fiind fiica Șefului de la Spațiu Locativ din Primăria Carei, angajată și ea la Primăria Carei.

Nu toți copii minori au șansa de a deține case pe numele lor domnule primar așa cum știți dvs cel mai bine în ce casă  locuiți …Cât vă mai bateți joc de o femeie care își crește singură cei 4 copii minori???? Cine vă dă dreptul să o supuneți acestor umilionțe?  Ați uitat cum trăiați în 2008 înainte de a fi ales ca primar? Ați uitat câte executări silite aveați și câte datorii și mai ales  de sechestrul pe care îl aveați pe casa de locuit atunci? De ce considerați că alții nu au dreptul  de a asigura un trai decent copiilor lor?

Iar unii angajați de la serviciul social din cadrul Primăriei Carei stau pe Facebook în timpul orelor de program…

Buletin de Carei

comentarii

de Jenica fara frica la 29 martie 2019 - 12:21

Pacat, asistam la un linsaj si nimeni nu poate face nimic, asta spune totul despre cat mai suntem de umani 🙁

de pisicadelavolan la 29 martie 2019 - 12:43

binyii zass…

de Poet Carei City la 29 martie 2019 - 14:11

Se joaca cum au chef,oricum toti este SEF,dar ce putem astepta,mergem spre calea dreapta,vin vremuri frumoase,cu multe locuri de munca(ca si par pe broasca),Cu speranta ca Noul CENTRUL DE COMPLEX va fi construita,cu un CAREI CITY extramoderna,si dupa asta putem spune stai linistit,uitate ce REALIZARI nemaipomenit.

de Buletin de Carei la 29 martie 2019 - 14:44

Va referiti la inchidea unei fabrici din Carei? poetii stiu mai multe despre noile investitii?

de klaodia la 29 martie 2019 - 20:52

kand a sa punet la buletinul ce a lasat geza scrise nainte sa murit/

de Eugenia la 29 martie 2019 - 21:53

Pai daca o chema ILdiko ori Gyiongyi si nu Laura, era de mult rezolvata problema.
Aici e baiul

de Jenica fara frica la 30 martie 2019 - 01:24

Eu nu cred asa ceva, pana nu apare si pe Opinie de Carei un articol e greu de crezut asta…ala e portalul tuturor careienilor, acolo e adevarul suprem al primariei (din punctul lor de vedere)

de gelu la 30 martie 2019 - 12:12

e rusinos sa avem un primar care sa plateasca presa de scandal ca sa ascunda cum a facut din primarie afacerea lui

de Fārā penali la 30 martie 2019 - 21:33

Fraerii si credulii sunt de vinā!

de Lacrima Cristi la 31 martie 2019 - 04:13

o dam iar pe fabule?de ce s a carat Caragiale?
de ce a fost exterminat Eminescu?
de ce a stat Tutea in inchisoare?
ce este cu justitia?
am putea continua desteapta te romane?
DAR DIJABA

Lasati un comentariu