Consilierul primarului datornic Kovacs dă din casă după emisiunea de la B1 TV. Clujenii vor expunere DOAR în limba maghiară

• publicat la: 23 martie 2019
Consilierul primarului datornic Kovacs dă din casă după emisiunea de la B1 TV. Clujenii vor  expunere DOAR în limba maghiară

Nu numai că promovează știri false în spațiul public dar consilierul primarului Kovacs motivează cu subiect și predicat că o manifestare are loc în  exclusiv în limba maghiară pentru că așa solicită protagoniștii clujeni iar Primăria Carei nu are nimic împotrivă. Ba mai și promovează acest tip de solicitări. Buletin de Carei aduce mulțumiri consilierului primarului pentru că face cunoscute detaliile care au făcut ca românii din Carei să nu poată asista la un eveniment desfășurat la Castel.

Consilierul păcălici în informarea cititorilor scrie negru pe alb că dorința expresă a autorilor evenimentului de la Castelul din Carei a fost de a face expunerea DOAR în limba maghiară, deci fără traducere și pentru careienii români! tot consilierul primarului datornic dovedit Kovacs precizează că evenimentul cultural a fost organizat de către  o asociație privată, întâmplător spunem noi, susținută financiar și de Primăria Carei. Și pentru că noi nu avem memoria scurtă facem referire la faptul că Primăria Carei  afirma că nu promovează pe pagina sa decât evenimente în care este implicată…..atunci când am cerut explicații pentru lipsa de promovare a acțiunilor culturale organizate de ASTRA Carei.  O dovadă în plus că evenimentele  NEROMÂNEȘTI sunt promovate  necondiționat spre dosebire de cele ale unor asociații românești!

Buletin de Carei întreabă Primăria Carei de ce asociațiile românești nu au dreptul la  spații în Castelul Carei așa cum au alte asociații?

Buletin de Carei nu a fost contactat de NIMENI de la B1 TV nici de la emisiunea ,,Lumea lui Banciu,,. Încercările de a discredita Buletin de Carei  sunt tot mai jalnice…pe zi ce trece.

Toate materialele ce apar postate pe  Buletin de Carei au suport real spre deosebire ce cele ce apar în presa plătită de Primăria Carei.   Atacurile și denigrările la adresa Buletin de Carei ne motivează să mergem mai departe pe cale adevărului și a respectului reciproc față de toți locuitorii Careiului.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/se-intampla-la-carei-pacaliciul-local-care-nu-isi-respecta-cititorii-denigreaza-buletin-de-carei-si-este-angajat-de-primar.html

 

Lasati un comentariu