False informații pe pagina Primăriei Carei adică UATM Carei

• publicat la: 11 martie 2019
False informații pe pagina Primăriei Carei adică UATM Carei

Buletin de Carei a semnalat încă din cursul zilei de vineri 8 martie 2019 erorile apărute în materialul postat pe pagina oficială a Primăriei Carei despre lansarea de carte Otilia Marchiș.

Prima eroare a fost legată de schimbarea cultului religios a Vicarului foraneu Radu Filip, Protopop greco-catolic român.

Această eroare a fost corectată ulterior.

Cea de-a doua persistă și la ora actuală inducând în eroare cititorii care nu au luat parte la eveniment!

Potrivit  înregistrării VIDEO , vicarul foraneu Radu Filip NU A VORBIT despre istoria familiei Marchiș ci despre Conceptul de Libertate! Această eroare nu este corectată nici la ora actuală.

Urmare a angajărilor de personal  care nu stăpânește bine limba română apar astfel de erori și dezinformări practic.  Având la îndemână înregistrarea se putea apela la DEX în cazul cuvintelor de neînțeles pentru că nu există nicio asemănare între ,,istoria familiei,, și  ,,concept despre libertate,,.

Buletin de Carei solicită Primăriei Carei să acorde respectul cuvenit invitatului lor la manifestarea din 8 martie 2019, Vicar foraneu Radu Filip, Protopop greco-catolic român!

Înregistrarea AUDIO-VIDEO confirmă cele scrise de Buletin de Carei!

VIDEO

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/primaria-carei-taie-din-inregistrarea-video-momentul-in-care-primarul-vorbeste-in-limba-maghiara-postati-toata-inregistrarea-de-la-lansarea-de-carte-de-vineri-8-martie-2019.html

Lasati un comentariu