Imagini de coșmar din cartierul Republicii din Carei

• publicat la: 13 martie 2019
Imagini de coșmar din cartierul Republicii din Carei

Carei, 13 martie 2019, Cartierul Republicii. Buletin de Carei vă prezintă noi imagini din cartierul Republicii …de fapt data fotografierii diferă nu și situația din teren. Conducerea orașului se încăpățânează să ofere căi de acces  decente locuitorilor de aici . Gurile de canal se  astupă cu o tablă metalică! Trotuarele sunt MIZERABILE! La fel și drumul pe care rulează mașinile. Imagini de coșmar din cartierul unde se află sediul Administrației Financiare Carei. Cartierul Republicii este primul cartier de locuințe din Carei.

Doar pe Buletin de Carei puteți  vedea imagini neromanțate din oraș. Și în acest cartier trăiesc contribuabili careieni. Asigurați pentru toți locuitorii condiții decente și demne de un oraș european domnilor din administrație!

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2017/12/cartierul-republicii-din-carei-gura-de-canal-acoperita-cu-tabla-a-fost-reparata.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/careieni-cu-spirit-civic-din-cartierul-republicii.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/05/se-astupa-gropile-din-fata-garajelor-din-cartierul-republicii.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/nu-aplecati-urechea-la-dezinformatori-precizari-de-la-administratorul-public-beko-tamas.html

comentarii

de Vasile la 13 martie 2019 - 15:21

Ioi

de Feri la 13 martie 2019 - 16:56

Tot orasu Carei este un dezastru.Mizerie peste tot.Nu mai este la fel de curatā si ordonatā cum era inainte de regimul actual RMDSZ.

Lasati un comentariu