Primarul Kovacs este abandonat de consilierii personali când vine vorba de purtat eșarfa tricoloră la Ziua Poliției

• publicat la: 25 martie 2019
Primarul Kovacs este abandonat de consilierii personali când vine vorba de purtat eșarfa tricoloră la Ziua Poliției

Primarul datornic cu acte în regulă Kovacs plătește 2 consilieri din banii careienilor care linșează mediatic persoanele care afectează imaginea sa și aduc la cunoștința cititorilor abuzurile din administrația Kovacs-Keizer-Beko.

Altă specializare nu au cei doi consilieri așa că nu e de mirare că la manifestarea amplă dedicată Zilei Poliției de la Carei primarul Kovacs a ajuns fără eșarfă tricoloră.

Abia după ce obiectivul aparatului foto de la Buletin de Carei l-a vizat la debutul manifestării a fost trimisă o persoană pentru a face rost de eșarfa simbol a unui primar din România.

După cuvântul de salut  a fost intonat Imnul de Stat al României. Pe parcursul intonării imnului de stat Kovacs nu a avut eșarfa specifică fiecărui primar din România.

După intonarea imnului de stat a sosit și eșarfa tricoloră pentru Kovacs Eugen sau Jeno.

Imaginile în ordine cronologică.

Deci se poate purta eșarfa tricoloră de Kovacs, președintele UDMR Carei care a preluat adresele Primăriei Carei pentru ONG-ul care este UDMR Carei.

Adresa Primăriei Carei este str.1 Decembrie 1918 nr.40 iar a clădirii în care are sediul UDMR Carei este str.Kolcsey Ferenc nr.2.  Acestea sunt datele REALE.

Nu este pentru prima dată când primarul Kovacs nu poartă eșarfa tricoloră la manifestările la care participă.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Jenica fata frica la 25 martie 2019 - 20:12

Eeee…daca avea loc un eveniment legat de etnia maghiara isi vopsea si mustața in culorile ungariei =)) …

de Buletin de Carei la 25 martie 2019 - 21:16

Noi am remarcat și faptul că la fiecare eveniment neromânesc este tras la 4 ace iar la cele românești vine cu vestă de fâș sau ca și acum…fără cravată….

Lasati un comentariu