Servilism și dezinformare. Consilierul primarului ,,nu provocați maghiarii,, ascunde de ochii cititorilor propunerea consilierei UDMR Eva Mărginean

• publicat la: 19 martie 2019
Servilism și dezinformare. Consilierul primarului ,,nu provocați maghiarii,,  ascunde de ochii cititorilor propunerea consilierei UDMR Eva Mărginean

Servilismul și obediența consilierului personal al primarului datornic Kovacs nu este o noutate pentru nimeni dar nu putem să nu remarcăm faptul că deși a fost prezent la ședința Consiliului Local de astăzi, 19 martie 2019, nu a reușit să rețină că a fost supusă la vot și propunerea consilierei UDMR Eva Mărginean de diminuare cu 50% a ajutorului necesar elevului Balog Octavian pentru participarea la concursul Internațional de Robotică din Indonezia.

Astfel, Szasz Lorand scrie negru pe alb că…,,s-a vehiculat și varianta finanțării doar a jumătate din suma solicitată….,,. Ori este analfabet funcțional ori nu are voie să redea ce se petrece la ședințele de Consiliu Local pentru că altfel nu  e de înțeles cum se face ca un fost director la Gazeta de Nord-Vest să nu scrie cum s-a derulat dezbaterea de la proiectul prin care se dorea sprijin pentru elevul careian calificat la un concurs internațional.

Înțelegem că e frustrat când se uită la numărul de aprecieri dar nu e de mirare pentru cineva care în  19 martie este încă  ancorat în perioada sărbătorilor de iarnă.

Noroc că am înregistrat secvența în care se supunea la vot propunerea consilierei Eva Mărginean în eventualitatea că redacția Primăriei Carei  dorește să  ascundă realitatea cum face de obicei.

Pentru buna informare a oricărui cititor, la proiectul privind acordarea de ajutor financiar pentru elevul Balog Octavian și prof.Ovidiu Motișan s-a votat prima dată propunerea consilierei Eva Mărginean, respinsă de toți ceilalți consilieri iar apoi s-a votat proiectul inițial.

Nici consiliera Eva Mărginean nu poate afirma că nu a venit în mod oficial cu propunerea pentru diminuarea sumei cu 50%  așa că degeaba se apleacă finul primarului datornic să vadă șiretele angajatorilor.

Minciuna are picioare scurte!

Pentru cei neinformați, primarul datornic Kovacs a angajat la cabinetul său doi redactori din presă ca și consilieri personali ai săi. Mai este și compartimentul de comunicare care nu emite comunicate oficiale și se mai plătesc și alte societăți sau persoane fizice pentru servicii de informare. O adevărată redacție care  se ocupă în principal cu denigrarea Buletin de Carei și nu cu servicii de specialitate.

Felicitări elevului Balog Octavian și prof. Ovidiu Motișan pentru performanță unică la nivel de municipiu Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de pui la 21 martie 2019 - 10:36

Doamna Marginean Horn a vrut sa isi epateze seful cu aceasta propunere.Asa se intimpla cu toti nemaghiarii care tin mortis ca sunt maghiari si ca sa fie acceptati au exces de zel.Cit priveste pe Lorand el face un lucru „normal” isi respecta nasul.

Lasati un comentariu