CERTITUDINEA ajunge la Carei

• publicat la: 11 aprilie 2019
CERTITUDINEA ajunge la Carei

CERTITUDINEA, un ziar ce apare sub egida UniuniiZiariștilor Profesioniști din România se poate citi din această săptămână și la Carei. Ispravnicul de concept este nimeni altul decât Miron Manega, realizator al emisiunii de la 6TV, Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane!

Cu o apariție bilunară, CERTITUDINEA  a ajuns la numărul 36 . Coordonatorul spiritual si moral este Mihai Eminescu.

Publicația își propune să prezinte realitatea profundă, alta decât cea care este prezentată  pe micile ecrane. Este un ziar de atitudine , cu informații despre literatura și cultura românească și are acoperire națională. La noi în județ se poate găsi la chioșcurile de presă din Satu Mare iar la Carei, unde toate chioșcurile de presă sunt închise, va putea fi procurat de la sediul redacției Buletin de Carei, str.Ady Endre bl.16,ap.2 ( cartier Mihai Viteazu II).

Printre cei nelipsiti din paginile CERTITUDINEA se află și Dan Puric , Constantin Cojocaru, Dorel Vișan sau Nagy Attila Mihai.

Buletin de Carei

comentarii

de pui la 12 aprilie 2019 - 09:53

Este o revista interesanta si o recomand cu drag cititorilor din Carei.Din păcate ce am simtit eu ca roman Careian este confirmat si de Naghy Attila un secui inteligent care a avut curajul sa spună adevărul ,si anume ca scopul maghiarimii este acela de a traii in Transilvania dar fără romanii.

de un io(n) la 12 aprilie 2019 - 13:35

Adevarul ca ANUMITI UNGURI (ungaristii) doresc includerea Ardealului in Ungaria este PUBLIC inca din 1842, cand s-a dezbatut in dieta Ardealului chestiunea limbii oficiale, dorindu-se impunerea limbii unguresti ca limba oficiala. Iar evenimentele ulterioare (revolutia ungureasca – devenita CONTRAREVOLUTIE in Ardeal – de la 1848-49, dualismul cu legile sale deznationalizatoare, republica sovietica ungureasca, ungarita trianonica, Horthy, Csaki, Teleki – minden olah mennyen ki! – ocupatia ungureasca 1940-1944, Szalasi, Nagy Imre, evenimentele din 1989, uniunea ungureasca din 1989 si pana in prezent, Tokes Laszlo, Jozsef Antal, Orban Viktor, FIDESZ, HVIM, Magyar Garda, autonomismul ardelean si „secuiesc” etc.) nu au facut decat SA CONFIRME aceasta realitate trista: ungaristii doresc si actioneaza neobosit pentru instaurarea stapanirii unguresti in Ardeal.

de jenica fara frica la 14 aprilie 2019 - 16:19

chioscurile de ziare inchise, radio transilvania carei inchis, primaria incurajeaza doar actele culturale maghiare….bla,bla,bla …inchide gura gheorghe, inchide gura ioane 🙁

Lasati un comentariu