Deturnare de fonduri la SC Piețe Parcări SRL Carei. ,,Opinia primarului,, ascunde situația

• publicat la: 12 aprilie 2019
Deturnare de fonduri la SC Piețe Parcări SRL Carei. ,,Opinia primarului,,  ascunde situația

Buletin de Carei a atras atenția încă din luna ianuarie 2019 despre situația gravă de la SC Piețe Parcări SRL Carei când s-a ajuns până la debranșarea comercianților din piață de la apa curentă timp de aproape 2 săptămâni.  Tot ceea ce a consemnat Buletin de Carei s-a dovedit a fi adevărat!  Adică administratorul pieței alimentare NU A VIRAT sumele încasate în contul consumului de apă curentă către furnizorul de apă APASERV SA Satu Mare  din 2016! Administratorul pieței nu poate face dovada faptului că deși a încasat bani de la comercianți pentru apa folosită nu a mai virat  la Apaserv SA sumele. Fapt pentru care a și pierdut procesul intentat de Apaserv SA pentru recuperarea datoriilor.

Întrebarea care se pune este…unde au ajuns sumele încasate de la comercianți din moment ce nu au fost virate către APASERV SA Satu Mare?

Deși pe Ordinea de zi a ședinței de CL Carei de astăzi 12 aprilie au figurat 2 proiecte de hotărâre pentru SC Piețe Parcări SRL administratorul Melinda Avram nu a participat.

P7 BILANT PIETE PARCARI

P8 BUGET PIETE PARCARI

S-au grăbit însă să îi ia apărarea viceprimarul Keizer și diverși consilieri dar despre deturnarea de fonduri nu au suflat un cuvânt.

S-a vorbit despre strategii, despre întâlniri trimestriale cu adminsitrația pieței de parcă acum ar fi descoperit că nu s-au mai efectuat  plăți către furnizorul de apă la care și Primăria Carei are datorii cu nemiluita. Nimic despre poprirea pe conturi!

Așa se lucrează la UATM Carei. Executivul este susținut în această activitate neregulamentară de consilierii UDMR care au votat cu ochii închiși bugetul propus pentru SC Piețe Parcări SRL . Alături de votul consilierilor UDMR pentru aprobarea bugetului și a bilanțului a votat și liberalul Ioan Racolța. Au votat ,,împotrivă,,  consilierii ALDE, Lavinia Szulak și Bujor Păușan  iar consilierii PSD, Carmen Todea , Sorin Cioltean  și liberalul Ilie Ciută s-au abținut.

Propunerea primarului datornic și el, Kovacs, a fost de a se desființa SC Piețe Parcări SRl având ca unic acționar Consiliul Local dacă a văzut că nu a mers linșajul mediatic cu falsa polițistă și presiunea pusă asupra comercianților.  Înființarea și desființarea de firme a devenit un sport pentru Kovacs , cunoscut pentru falimentarea firmelor sale de fabricare  de mobilier de pe urma cărora încă mai este dator la fisc. Nu am uitat nici de SC Cafeneaua Culturală SRL dorită de primar în curtea Primăriei Carei dar  radiată imediat tot după înființare.

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/consilierii-careieni-se-joaca-de-a-infiintarea-si-desfiintarea-de-firme-primarul-recunoaste-ca-serviciul-de-impozite-a-functionat-ilegal-la-centrul-social.html

SC Piețe Parcări SRL Carei  a fost înregistrată şi la Oficiul Registrului Comertului în 25  septembrie 2014 si la Judecătorie  cu data de  9 octombrie 2014, FĂRĂ a avea aprobat STATUTUL de catre Consiliul Local.

Drept dovadă, Proiectul  de hotărâre privind aprobarea Statutului societăţii,, PIEŢE PARCĂRI,, S.R.L.  a intrat pe Ordinea de zi a şedinţei CL din 29 aprilie 2015.  Legea este călcată în picioare în Republica de la Carei cu bună știință fără ca organele abilitate in a asigura  respectarea legii să își facă datoria!

comentarii

de istvan la 14 aprilie 2019 - 08:25

economicul de la politie nu e voie sa aplice lege la unde are interes primarul si vicele?la piata se poate sa fura cat vrea ei din banii de la noi si nu pateste nimic la carei?

de Psd Carei la 14 aprilie 2019 - 10:52

Iar te mananca pizda proasta naibii vai de tine de te prind cand ajung acasa de pasti.vei avea in gura si alte lucruri inafara de saliva zilnic iti vine ceva prostie in cap azi esti rasista,maine comunista ce mai scoti din mintea ta proasta Danciela te pup cand ajung de pasti

de istvan la 14 aprilie 2019 - 11:11

asa nu aratati ca nu ati furat. Buletin de carei a dat iar in cap la voi cand arata cum furati.

de jenica fara frica la 14 aprilie 2019 - 16:10

de Psd Carei la 14 April 2019 – 10:52 ia uite dovada de buna crestere pe sustinatorii udmr :)) d-apai cum crapati voi de ciuda cand apar pe acest portal adevaruri cu fotografii si tot ce trebuie, acuzatii de rasism si comunism spuse de oamenii unui mic dictator ss-ist :))

de Poet Carei City 2019 la 14 aprilie 2019 - 21:01

Ascunde situatia,si smecheria,Piata de parcari cu calvaria,bucurati va la Bavaria,devine Carei City un orasel bavarian,ca si intr un film mediteran.

de gyuri la 14 aprilie 2019 - 21:40

toti careieni lucreaza pentru un coldus si haverii lui.!nici magyar ember nu duce mai bine ca romanii ca asa este orasu de rongyos ca si cum aratat casa la primar inainte sa fie polgarmester,.bataie de joc ce face jeno si cu lajos impreuna!1

de Platitor de taxe la Carei la 15 aprilie 2019 - 07:29

Daca nu era vorba de conducere udmr in oras demult ar fi intervenit politia.

de Fără penali în funcții publice! la 15 aprilie 2019 - 10:03

„În democraţie, hoţii stau la puşcărie!”Fără penali în funcții publice!!!!

Lasati un comentariu