Români, se rediscută CODUL ADMINISTRATIV. Se negociază caracterul oficial al limbii române la pachet cu pensiile speciale

• publicat la: 1 aprilie 2019
Români, se rediscută CODUL ADMINISTRATIV.  Se negociază caracterul oficial al limbii române la pachet cu pensiile speciale

Apropierea alegerilor europarlamentare naște alianțe monstruoase pentru poporul român. Pentru a obține  avantaje pe linie de partid se discută până și statutul oficial al limbii române. Vom vedea cine va vota Codul Administrativ în Parlament, în forma agreată de UDMR , ca mai apoi să vină să ceară votul românilor.

Vă reamintim că în luna iulie 2018 a fost contestat Codul Administrativ prin care limba maghiară devine a doua limbă oficială în stat. Niciun cetățean român nu se va putea angaja în Administrația Centrală, prefecturi si deconcentrate, fără să stie limba maghiară. Cunoasterea acestei limbi străine va deveni o OBLIGAȚIE pentru FIECARE angajat din aceste instituții. Angajații români vor fi înlocuiți pe filieră politică UDMR, cu etnici maghiari. O mare parte din teritoriul național va deveni stat în stat, autonomia teritorială pe criterii etnice devenind o realitate.

Urmare a protestului din 29 iulie 2018 și a contestării lui la Curtea Constituțională, Codul Administrativ  nu a mai  fost aprobat.

Incepând de astăzi, până pe 3 aprilie, în comisia comună a camerelor din Parlament, se dezbate încă odată Codul Administrativ.

Câți dintre cei care vin să ne ceară votul au anunțat despre aceste discuții despre Codul Administrativ în care limba română oficială în țara noastră se negociază la pachet cu pensiile speciale?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu