Să ne aducem aminte…342.750 lei pentru amenajare spațiu verde și 79.500 lei pentru sistem irigații. Acum se vrea parcare

• publicat la: 16 aprilie 2019
Să ne aducem aminte…342.750 lei pentru amenajare spațiu verde și 79.500 lei pentru sistem irigații. Acum se vrea parcare

Primăria Carei ar trebui să breveteze metoda de dirijare a banului public către buzunarele favoriților fără să dea socoteală niciunui organ  de cercetare a gestionării banilor contribuabililor. În Carei până și intenția de cercetare ajunge…să fie clasată de cei care fac parte din cercul care gravitează în jurul adminsitrației Kovacs-Kaizer-Beko. Buletin de Carei vă oferă câteva date legate de administrarea banului public pentru o mică porțiune de spații verzi. Cele de pe care au fost scoase mii de tufe de trandafiri doar pentru că era prea îmbătător mirosul și spinii prea ascuțiți.

Proiectul  de hotărâre privind studiul de fezabilitate pentru lucrarea ,, REAMENAJAREA SPAŢIULUI VERDE PE B-DUL 25 OCTOMBRIE , CAREI, jud. SATU MARE”  și Proiectul  de hotărâre privind documentaţia, Studiu de fezabilitate pentru,, IRIGAREA ZONEI VERDE AMENAJATĂ PE B-DUL 25 OCTOMBRIE, ZONA SEMAFOR- TURN DE APĂ DIN MUNICIPIUL CAREI” au fost votate de consilierii majoritari din Carei în martie 2011.

Pentru reamenajare  spaţiu verde cuprins între semaforul de atunci  şi turnul de apă Primăria a plătit societății SC Pominova SRL Carei  pentru proiectare şi inginerie suma de 30.000 lei.  Reamenajarea constă de fapt în scoaterea trandafirilor şi a vegetaţiei existente şi înlocuirea lor cu secvenţe de gard viu, câteva soiuri de trandafiri şi gazon. Suma totală la care s-a  ridicat această reamenajare a ajuns la  Pentru reamenajarea acestui spaţiu cuprins intre semafor şi turnul de apă, Primăria plăteşte firmei SC Pominova SRL Carei,pentru proiectare şi inginerie suma de 30.000 lei ( adică trei sute de milioane). Reamenajarea constă de fapt în scoaterea trandafirilor şi a vegetaţiei existente şi înlocuirea lor cu secvenţe de gard viu,câteva soiuri de trandafiri şi gazon. Suma totală la care se ridică toată această reamenajare ajunge la aproape 4 miliarde de lei,mai exact 342.750 lei pentru amenajare de spaţiu verde şi încă 79.500 lei pentru lucrări de irigaţii. pentru amenajare de spaţiu verde şi încă 79.500 lei pentru lucrări de irigaţii.  Societatea îl are ca administrator  pe directorul de la Spații Verzi din cadrul Primăriei Carei.

Vineri, 12 aprilie 2019, în cadrul ședinței de CL s-a discutat despre implementarea unui Plan de Urbanism Zonal elaborat de Nirvana Studio SRL Satu Mare pentru realizare Zonă Centrală Parc, municipiul Carei. Una dintre parcările prevăzute, cea cu 36 de locuri , va fi amenajată în locul spațiului verde din imagine, cel de unde au fost scoși trandafirii pentru a se reamenaja …ca acum să fie desființat.

Acțiunea Primăriei Carei ar putea face parte din ciclul…,,noi muncim, noi nu gândim,,  dacă la mijloc nu ar fi vorba despre sume deloc  de neglijat.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/04/reamenajam-si-apoi-desfiintam-spatii-verzi-pentru-construire-parcare.html

comentarii

de jenica fara frica la 17 aprilie 2019 - 16:13

circul globus de Carei prezinta spectacolul „Am plantat trei lalele trei surcele in giratorii” =)) . Intrebare : cum poti sa te lauzi pe pagina de facebook a primariei ca ai plantat cateva flori dupa ce tu ca primarie ai distrus toti trandafirii din oras? Este fix acelasi lucru care se intampla in parc, taiati toti copacii falnici pe ascuns apoi va laudati cum plantati pomisori, voi nu construiti nimic, de fapt distrugeti si va acoperiti urmele prin cateva cosmetizari de fatada ca sa puteti scoate ochii fraierilor care va voteaza ca si cum ati realizat ceva.. halal reprezentanti ai cetatenilor sunteti, rusine sa va fie!

de Doxollogia-docimastica la 17 aprilie 2019 - 18:40

tactu pedagojicc
munca dirijintielui
computenta profesionala
K.w.ciolanis:Romania bine educata

Lasati un comentariu