Se caută un agronom cu experiență în organizarea de evenimente pentru a administra Parcul Dendrologic

• publicat la: 6 aprilie 2019
Se caută un agronom cu experiență în organizarea de evenimente pentru a administra Parcul Dendrologic

Vineri a avut loc la Castelul din Carei un concurs pentru postul de administrator parc și muncitor la terenurile de sport din Parcul Dendrologic.

Concursul a fost organizat de către Fundația Centrul de promovare a turismului local grof Karolyi ce are ca acționar unic Consiliul Local Carei. Anunțul pentru concurs a fost făcut prin afișarea unei coli de hârtie la avizierul Primăriei Carei și la intrarea în Castel. Nimic pe pagina online a Primăriei sau pe site-ul oficial. Nici presa de casă a Primăriei nu a adus la cunoștința careienilor oferta pentru locurile de muncă vacante.

Pentru postul de administrator  există o perioadă de probă de 6 luni de zile.  Studiile solicitate pentru administratorul de Parc Dendrologic sunt …agrare, în curs sau finalizate.

În anunț este menționat faptul că se cere experiență în organizare de evenimente .

Adică se dorește un agronom cu experiență în organizare de evenimente?

Din comisia de concurs au făcut parte Dragoș Georgescu, directorul Fundației amintite, Hago Nandor, sef secție Muzeu Carei și membru în comitetul director al Fundației precum și Roșu Reka din partea Primăriei Carei. S-au înscris 2 candidați pentru postul de administrator dintre care unul s-a retras după ce a aflat de nivelul salarizării. Numele candidaților nu a fost făcut public.

Postul de muncitor la terenurile de sport  este pe perioadă determinată, de 6 luni.

Administratorul parcului a fost Venig Zoltan, soțul consilierei UDMR Venig Gabriela ce face parte din comitetul director al Fundației care administrează și parcul. Acesta este agronom și a fost cel preferat la concursul din iulie 2013. Postul a devenit liber după pensionarea sa.

http://www.buletindecarei.ro/2013/07/comisia-a-decis-un-agronom-va-administra-parcul.html

În perioada în care Venig Zoltan a administrat Parcul Dendrologic, monument istoric, au continuat tăierile de copaci predominant sănătoși și a fost ridicată construcția ilegală unde era depozitat materialul lemnos rezultat din tăieri sau mormane de resturi din construcții.

http://www.buletindecarei.ro/2018/11/abuzurile-din-parcul-dendrologic-carei-o-constructie-ilegala-si-o-parcela-vanduta.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/08/constructie-ilegala-in-parcul-dendrologic-monument-istoric-din-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/mizerabil-primaria-carei-ascunde-cu-tunel-de-flori-intrarea-in-legalitate.html

Rezultatele finale ale concursului de vineri, 5 aprilie 2019 nu au fost încă făcute publice.

Buletin de Carei

 

comentarii

de csabi la 7 aprilie 2019 - 22:16

mamica gabika a adus la administrare parc pe sotul zolika si acum vrea sa aduce si pe copilul de la 9 mai???? primarul face acolo familia srl sau kft????

de Danyel la 8 aprilie 2019 - 19:51

Asteptam cu nerabdare sa vina daniela cea multilateral dezvoltata, mult iubita si mult stimata tovarasa daniela, doamna inginer cea cu multe studii si scoala nu ca prostii de careieni, si sa preia conducerea parcului din Carei si sa ne arate noua tuturor ce inseamna lucrul bine facut

de Buletin de Carei la 8 aprilie 2019 - 21:07

De ce tot îți schimbi numele dacă tot vrei să pozezi în comentator onest? Știi foarte bine că vedem de unde postezi așa că nu te mai chinui să pari ceea ce nu ești. Tovarăș este primarul și vicele care au fost activiști de partid comunist. La Buletin de Carei nu există nici urmă de foști comuniști. Careienii știu foarte bine cine ce face și cine are firme din 1991 și cine a falimentat toate firmele conduse…Careienii știu foarte bine cine are nevoie de postul din primărie ca să nu moară de foame și cine este recunoscut pe plan profesional.

de noi careienii la 8 aprilie 2019 - 21:55

dc , vrei sa afirmi ca secu te-a pus sa negi apartenenta la PCR ? Din ce „fonduri” a pornit firma minune ?

de Buletin de Carei la 8 aprilie 2019 - 21:59

De la aceiasi adresa ca si celelalte nume poti sa postezi ce doresti ca stim foarte bine cine esti. Oricine poate verifica fondurile de pornire ale firmei minune din Carei care va da clasă. Trist e sa ajungi postac din neputinta de a face altceva util.

Lasati un comentariu