Și păcălici și analfabet funcțional. Administrația Kovacs-Keizer-Beko ascunde situația de la piață

• publicat la: 8 aprilie 2019
Și păcălici și analfabet funcțional. Administrația Kovacs-Keizer-Beko ascunde situația de la piață

Măi băietule cu trâmbița,  da știu că involuezi pe zi  ce trece când vine vorba de cunoașterea limbii române….Nu te-a dus mintea să cauți și  expresia ,,condiții drastice,,  ci te-ai aruncat pe taste doar pentru  cuvântul ,,drastic,,.  A scoate din context un cuvânt pentru a-l analiza separat denotă….IGNORANȚĂ! Nici nu mai e nevoie să aducem la Carei comedianți pentru asigurarea bunei dispoziții.

Gazetărește vorbind, piciul cu trâmbița spartă nu își mai găsește cuvintele și ia cu împrumut de la Buletin de Carei.  Păcăliciul Careiului  își dă din nou cu stângul în dreptul și  confirmă încă o dată că este analfabet funcțional. Adică nu înțelege ceea ce citește…nici măcar din DEX. Cu un post ce depinde de politic sfidează tot ceea ce înseamnă lege și bun simț . În timp ce alți angajați ai Primăriei Carei robotesc în timpul celor 8 ore de program, păcăliciul se ocupă pe banii noștri de pagina sa personală. Nu e nici jurnalist pentru că recunoaște că nu este lămurit în ce privește înțelesul unor cuvinte și tot el scrie că nici după ce a citit …,,nu am reușit să înțeleg,,.

În concluzie, condițiile din Piața agro-alimentară Carei cu  conturile blocate pentru datorii sunt drastice pentru producătorii care vin cu produse din gospodăriile lor!

http://www.buletindecarei.ro/2019/04/conditii-drastice-pentru-producatori-la-piata-agro-alimentara-din-carei.html

Poate ar fi cazul să revină la meseria pentru care s-a pregătit la școlile clujene. Doar că acolo trebuie să pui osul …nu merge cu azi am  chef și două zile ba.

Incapabil să priceapă limba română la nivel mai ridicat de piciorul broaștei consilierul personal al primarului se visează deja dascăl  care oferă lecții. Cât de stresantă poate fi activitatea de consilier tovarășe Kovacs?

Nu mai puneți băietul cu trâmbița la munci cu consum mare de neuroni că nu face față și vă face de rușine mai mult decât ne faceți dvs cu discriminarea practicată!

Trâmbița sa spartă nu mai păcălește însă pe nimeni.

Seria știrilor false oferite  careienilor a depășit de mult granițele județului.

Într-o postare fără subiect și predicat înafară de obsesia sa bolnavă pentru  familia Ciută care nu are legătură nici cu banul public și nici cu vreun loc de muncă  piciul cu trâmbița vrea să pară ,,telectual,, și scoate  explicații din DEX pentru cuvinte  de neînțeles pentru el.

Explicațiile pe care le tastează chiar el ( oare în cunoștință de cauză?)  reflectă analfabetismul funcțional, fiind incapabil de a  pricepe subtilitățile limbii române. De paradigme nici nu mai aducem vorba….

Ia priviți cum scrie în limba română cuvântul  ,,fâs,,….un consilier personal al unui primar de municipiu….

Piața Agro-alimentară din Carei dă adevărate coșmaruri adminsitrației Kovacs-Keizer-Beko după ce a apărut în Buletin de Carei știrea privind datoriile administrației pieței, neplata către furnizor a sumelor încasate de la comercianți pentru apa consumată precum și  blocarea conturilor până la recuperarea datoriilor de către APASERV  Satu Mare care a câștigat procesul pentru recuperarea datoriilor.

Cum stați cu plata curentului de către Primăria Carei pentru asistații sociali, cu lipsa contoarelor de curent electric….ați păcălit și Distribuție Electrica   sau colaborați  doar….?

Daniela Ciută

 

 

comentarii

de Poet Carei City 2019 la 8 aprilie 2019 - 19:01

Maturam noi gunoaiele sub covor,mirosul e excelent si perfavor,ce conteaza ce este sub,pasarile oricum fac multe cuib,important e ca Carei city in curand devine in inima Europei un STEAG si CUIB.

Lasati un comentariu