A început campania electorală oficială. Lista secțiilor de votare pentru românii din străinătate

• publicat la: 1 mai 2019
A început campania electorală oficială. Lista secțiilor de votare pentru românii din străinătate

Sâmbătă, 27 aprilie 2019 a început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare care se desfășoară  pe parcursul a 30 de zile. In această perioadă, candidații celor 13 partide și trei independenți vor încerca să convingă electoratul că merită un mandat în Parlamentul European.

In campanie va fi și presedintele  Klaus Iohannis  care a semnat deja  decretul pentru declanșarea referendumului pe teme de justitie.

Ministerul Afacerilor Externe a publicat lista sectiilor de vot din diaspora pentru alegerile europarlamentare care au loc pe 26 mai. Cele mai multe secții de votare pentru români sunt în Italia, 75 la număr. 

În Carei, ca de obicei, politicienii români sunt cei mai timizi dar  și mai puțin vizibili când vine vorba de făcut campanie electorală. La Primăria Carei poposesc și își fac campanie candidații  UDMR pentru  Parlamentul European care se filmează  în fața portretului lui Petofi din Sala Festivă a Primăriei Carei înșirând toate parascoveniile ce le sunt îndrugate înainte de  un primar plin de datorii și care tratează în mod discriminatoriu românii și istoria lor locală.  Pe lista de candidați UDMR pentru Parlamentul European se află și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

Potrivit ziare.com, lista cu secțiile de votare din străinătate este disponibila la acest link,  în documentul de mai jos:

Lista sectiilor de votare din strainatate pentru alegerile europarlamentare

Lasati un comentariu