Afișele cu George Simion dispar la Carei

• publicat la: 8 mai 2019
Afișele cu George Simion dispar la Carei

Campania electorală este în toi. Fiecare candidat sau reprezentant al partidelor printre care și un ONG  fac un adevărat tur de forță  pentru a-și face cunoscuți  candidații.

George Simion este unul dintre cei 3 candidați independenți pentru alegerile europarlamentare. A fost primul care a avut afișe de prezentare amplasate doar în spațiile oficiale alocate campaniei pentru alegerile din 26 mai 2019.

Astăzi, 8 mai 2019, afișele cu Geroge Simion nu mai sunt de găsit.

O situație asemănătoare se petrece și cu afișele ASTRA Carei sau cu cele ale Asociației Refugiaților și expulzaților din 1940.

George Simion, liderul mişcării unioniste din România ,  a fost prezent la Carei în data de 7 martie 2019.

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/george-simion-a-ajuns-la-carei.html

Mulți careieni au semnat pentru ca George Simion să își poată depune candidatura pentru Parlamentul European. Afișele sale au dispărut însă la fel ca și plăcile oficiale cu însemne naționale de pe clădirea Primăriei Carei fără ca cei care veghează la păstrarea ordinii publice să fi observat ceva.

George Simion a fost atacat pe pagina sa de Facebook de mai multe capete înfierbântate din Carei după ce acesta a semnalat faptul că Monumentul Ostașului Român din Carei este captiv după o perdea de tuia care împiedică buna sa vizibilitate.

 

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu