Anunțul despre INVAZIA de căpușe din Carei deranjează administrația Kovacs-Keizer-Beko

• publicat la: 7 mai 2019
Anunțul despre INVAZIA  de căpușe din Carei deranjează administrația Kovacs-Keizer-Beko

Anunțul despre INVAZIA de căpușe din Carei deranjează administrația Kovacs-Keizer-Beko dar nu atât de mult încât să se ia măsurile de rigoare. Situația este identică în fiecare an. În loc să programeze din timp stropirile de igienizare din oraș primarul datornic Kovacs îl plătește pe finul său pentru ca să se ocupe în timpul programului de pagina sa de Facebook. La fel s-a procedat și în cazul semnalărilor Buletin de Carei despre datoriile mari de la Piața  de alimente și sechestrul pus pe conturi sau la anunțarea  înlăturării troiței românești din Satu Mare sau când am semnalat despre negocierile pentru deschiderea de camere de hotel la Castel dar nu numai. Orice informație care se vrea tăinuită dar care apare în Buletin de Carei este urmată de o compunere sau compuneri a grupului de scribi plătiți generos de administrația UDMR împotriva noastră.

Păi nu mai bine alocăm din banii careienilor sume pentru stropiri împotriva căpușelor și a țânțarilor decât să plătim degeaba  un angajat care își vede de paginile lui și de politica nănașului și nu are tangență cu realitatea careiană decât din comunicate?

Săracul angajat nu e în stare să vadă că de pe clădirea în care intră zilnic au fost date jos plăcile oficiale cu însemne naționale și au apărut unele negre darmite să vadă ce se petrece prin administrația locală…

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu