ASOCIAȚIA FRERES EUROPA GĂZDUIEȘTE LA SATU-MARE O ÎNTÂLNIRE EUROPEANĂ A MIȘCĂRII EMMAUS

• publicat la: 13 mai 2019
ASOCIAȚIA FRERES EUROPA GĂZDUIEȘTE LA SATU-MARE O ÎNTÂLNIRE EUROPEANĂ A MIȘCĂRII EMMAUS

Asociatia Freres Europa  a cărei misiune este integrarea socioprofesională a tinerilor aflati în dificultate găzduiește în zilele de 13-15 mai o întâlnire europeană a mișcării Emmaus de care asociatia sătmăreană aparține încă din 2013.

Reprezentantii grupurilor Emmaus din România, Franța, Elvetia, Suedia, Finlanda si Anglia se vor întâlni timp de trei zile la Satu-Mare  pentru a discuta despre noi practici de promovare a incluziunii persoanelor vulnerabile prin dezvoltarea economiei sociale. La acest eveniment va participa și dl Patrick Atohoun, responsabilul unei asociații locale în Benin și președintele miscării Emmaus la nivel international.

Participantii se vor întâlni cu  viceprimarul  Doina Feher și cu Dl Balaj Adrian, director al DAS Satu Mare în cursul zilei de  miercuri după masă.

Mișcarea Emmaus, prezentă în 37 de țări, este alcătuită din  peste 350 organizații active care luptă împotriva excluziunii sociale.

Întâlnirile de la Satu Mare vor avea loc atât la centrul  rezidențial de pe strada Mara 22 cât și la magazinul solidar „Emmaus”, bld Vasile Lucaciu nr.20.

Contact : Onica Sorin, 07 53 43 48 49

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu