Buletin de Carei revine după 21 de ore de suspendare

• publicat la: 12 mai 2019
Buletin de Carei revine după 21 de ore de suspendare

Pagina Buletin de Carei nu a fost accesibilă timp de 21 de ore. După apariția articolului SÂMBRA ELECTORALĂ pagina Buletin de Carei nu a mai fost accesibilă. Având în vedere că nu au fost deloc probleme legate de server.  Interesul crescut pentru acest articol nu a fost pe placul celor vizați se pare. Dezvăluirile despre cele ce se petrec la Carei nu se doresc a fi cunoscute. A fi patriot în Europa nu e totuna cu a fi patriot și la Carei ? Întrebăm…nu dăm cu parul. Românii din Carei nu au aceleași drepturi în țara lor ca și românii din București, de exemplu? Cu sau fără pagină funcțională a Buletin de Carei, de pe Primăria Carei continuă să lipsească plăcile oficiale similare cu cele de pe oricare Primărie din România. A cedat Guvernul României Primăria Carei altcuiva și nu am fost anunțați?

De ce românii nu au voie să cinstească așa cum se cuvine memoria delegaților la Marea Adunare de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918?  Placa cu numele lor este interzisă a fi amplasată pe clădirea de drept . De ce nu ni se permite să ridicăm pe domeniul public catarg cu tricolor românesc într-o localitate din România?    Cică ,, nu provocați  maghiarii,,   spune primarul Kovacs.  Municipiul este condus dictatorial de un primar plin de datorii la buget pentru care are reținere lunară pe venit și este și președinte al ONG ului UDMR.
La Primăria mun.Carei nu există NICIUN român în conducere dar guvernul acordă cu mărinimie în teritoriu posturi de prefect și subprefect membrilor UDMR. În orașe unde maghiarii nu ating nici 9% aceștia primesc posturi de viceprimar iar la Carei unde românii sunt peste 40% așa ceva nu este posibil.
Să fie mai importante voturile celor de la UDMR decât păstrarea demnității noastre de români, a identității noastre?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu