Dacian Cioloș și membri Alianței PLUS așteptați la Carei și de consilierul personal al primarului UDMR

• publicat la: 2 mai 2019
Dacian Cioloș și membri Alianței PLUS așteptați la Carei și de consilierul personal al primarului UDMR

Astăzi, 2 mai 2019, la ora 13,30, fostul premier Dacian Cioloș și membrii alianței PLUS au sosit la Carei unde au fost întâmpinați de jurnaliști de la presa județeană dar și de actualul și fostul consilier al primarului UDMR Kovacs.   În timpul programului de la Primăria Carei, consilierul primarului Kovacs îl întâmpină pe candidatul PLUS la europarlamentare. Din grupul care l-a primit pe fostul premier Dacian Ciloș, aflat în plină campanie electorală, a făcut parte și șeful de secție de la Apaserv Carei, Ovidiu Papi care mai apoi l-a însoțit pe tot traseul acestuia.  Se pare că domnul Cioloș are  susținători și din rândul administrației locale Kovacs-Keizer-Beko ….

Dacian Cioloș și-a expus programul și a răspuns întrebărilor după care s-a deplasat pe jos până la Monumentul Ostașului Român.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Jenica fara frica la 2 mai 2019 - 16:34

:)) udmr sustine pe toata lumea ca de-aia le este permis sa puna cizma pe grumazul locuitorilor din zona asta

de n am avut la 2 mai 2019 - 19:32

singe in „instalatie” sa merg sa l intreb cum a cedat Fundatia Gojdu ( merita pupat in curr si numai ptr asta) ahh Petru Tutea, ohh tu nea Iancu, Tzepes unde esti? ti e mai mare „dragul” cind ii vz pe romanasi lingind clante, pupind in c…si facind concurs cu pozitia ghiocelului…
Dar degeaba!

de noi la 2 mai 2019 - 20:26

dc esti o mizerie , un gunoi ! Incerci sa faci scandal , dezinformare gen secu , sa pui in gura altora dezinformari , dar n-o sa-ti mearga , lumea nu-i proasta ca tine ! Esti o mizerie , un gunoi , asta-i concluzia ! Sper ca in timp sa-ti obtii pedeapsa pe care o meriti !!!

de Buletin de Carei la 2 mai 2019 - 20:50

Doare adevărul? Dacă vă rușinați cu faptele voastre de ce le mai faceți? Să nu uităm că primarul vostru a venit la Carei numit de PCR la conducerea fabricii de mobilă pe care a falimentat-o la fel ca și pe firmele sale de productie mobilier. In anul 2008 când a candidat Kovacs avea pe rol 3 executări silite. A pierdut si procesul cu ministerul finanțelor si are de atunci retinere de 30% pe venit pentru recuperarea datoriilor pe care le are la buget. Datoriile la bugetul local au dispărut peste noapte desi erau de multe sute de milioane , de la firmele Wood line rom srl, de la Casmob srl sau Castex srl. De Mobilion srl ce să mai vorbim. Lumea nu e proastă ca să nu verifice ce scriem noi . Niste comentarii anonime ale unor intretinuti nu tin loc de documente oficiale ocsike. Chiar să nu fi in stare să vii cu ceva concret în loc de înjurături ….? Esti cam prostut daca nu ai aceste informatii.

de ceilalti la 2 mai 2019 - 20:56

nici imobilele retrocedate de ciolanis fdg nu s de lepadat
chiar tampiti nu sintem asa credem NOI !
mai a ramas de furat,e mare ciolaneala

de rebeleanu valer la 3 mai 2019 - 20:48

Proiectul de Hotarare privind fundatia Gojdu a fost semnat in anul 2005 de Mihai Razvan Ungureanu in calitate de Ministru de interne si de Calin Popescu Tariceanu in calitate de Prim Ministru. Dacian Ciolos a fost premier in 2015. Fundatia Gojdu nu are nimic cu Ciolos.
Pentru cel cu gunoiu in gura : Dacian Ciolos a fost un student eminent. In studentie a fost reprezentantul studentilor in Senatul Universitatii . A castigat o bursa de la statul Francez unde s-a specializat. Inainte de Prim Ministru a fost Comisar European pe agricultura unde a fost caracterizat ca o persoana competenta. Este doctor in stiinte. Guvernul Ciolos = zero coruptie! Eu m-am saturat sa fiu condus de specialisti care au terminat facultatea la mare distanta de stiinta, hoti sau repetenti. Este de origine din comuna Pericei. Singura comuna din Romania care a dat doi premieri. Minciuna va descalifica .

de pui la 4 mai 2019 - 00:22

Ati auzit de fapte de coruptie in guvernul Ciolos.?

de rebeleanu valer la 4 mai 2019 - 05:30

Scuze. Mihai Razvan Ungureanu a fost Ministru de Externe.

de Vlad la 4 mai 2019 - 10:18

Ciolos de ce nu a fost primit la Primarie asa cum primarul i-a asteptat acolo pe cei doi candidati udemeristi ? Ca primar trebuie sa se poarte la fel cu toata lumea. Daca a primit candidatii udmr ca si presedinte de udmr Carei atunci trebuia sa ii duca la sediul lor de pe strada Kolcsey.

de rebeleanu valer la 4 mai 2019 - 12:27

Sunt de acord cu Vlad. Probabil din lipsa de maniere sau din ignoranta. Am observat ca nici roanii din Carei nu apreciaza competentele.

de ????!!!! la 5 mai 2019 - 05:53

Principiul fundamental al politicii externe a fostului preşedinte Băsescu e binecunoscut şi a fost exprimat, la o agapă, fără echivoc: “Decât să sug p…a la mai mulţi licurici mai mici, mai bine sug p…a la un licurici mai mare”.

de rebeleanu valer la 5 mai 2019 - 08:00

Pentru curajosul anonim io(n) care probabil este un ,,ion” pierdut ce graviteaza pe orbita PSD-ului.Il informez ca nu a auzit bine. Sa citeasca ce a auzit inclusiv Hotararea 906 a guvernului Ciolos la care face referire.
Basescu, a facut ce a putut, dar nu a vandut (cedat) o bucata de tara pentru construirea in Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa cum a facut mitomanul PSD-ului, vremelnic premier.
Romanii au murit pentru pamantul acestei tari. In continuare cantam ,, Nu vom ceda o palma de pamant chiar de vom intra in mormant.”

de Ooooo vireazule la 5 mai 2019 - 09:18

jocul acuma e :
„mai bine las(szopos) in viata decor erou( curajos mort!)”

de un io(n) la 6 mai 2019 - 14:44

@ rebeleanu valer
ar face mai bine sa citeasca el insusi hotararea 906 a guvernului Ciolos, publicata in Monitorul Oficial nr. 1034 din 22 decembrie 2016. Poate reuseste sa retina si sa coroboreze elementul cheie, anume ca orice achizitie de peste 100.000.000 de euro se face NUMAI CU APROBAREA PARLAMENTULUI. Adica, tot pentru rebeleanu valer – care isi bazeaza „recomandarile” (superflue, caci evident, inainte de a afirma ceva verificasem textul) pe impresii personale si supozitii lipsite de suport stiintific (adica ionul este UN ATOM, care NU GRAVITEAZA pe nici o orbita, nici macar pe cele ale ochilor lui rebeleanu valer, ci doar are sarcina electrica pozitiva sau negativa, in functie de numarul de electroni [particule cu sarcina electrica negativa] – incadrati pe unul sau mai multe straturi- care se misca pe orbitale in jurul nucleului atomic ce are sarcina electrica pozitiva; la antimaterie, electronul are sarcina pozitiva si se numeste pozitron; daca atomul de materie pierde un electron, devine ion pozitiv, iar daca adauga unul devine ion negativ) pe care le prezinta drept adevaruri, dupa care se cantoneaza in elemente irelevante cu Besesecu si moscheea – guvernul fie el Ciolos, Ponta, ori Dancila, NU AVEA DREPTUL SA ANGAJEZE SUMA PREVAZUTA IN ORDONANTA 906 pentru ca DEPASEA PRAGUL CELOR 100.000.000 de euro! In plus, la momentul respectiv, dupa alegerile parlamentare (11 decembrie 2016) guvernul Ciolos era DEJA INTERIMAR, deci nu mai avea dreptul sa angajeze acest gen de cheltuieli. Deci, o chestie ilegala, la care se poate atasa si suspiciunea de coruptie, tinand seama de originea firmelor titulare ale contractelor, intamplator din Olanda si Germania.

Lasati un comentariu