De Ziua Mondială a Libertății Presei Primăria Carei restricționează accesul la comentarii a Buletin de Carei

• publicat la: 3 mai 2019
De Ziua Mondială a Libertății Presei Primăria Carei restricționează accesul la comentarii a Buletin de Carei

Pentru Buletin de Carei este disponibilă doar varianta ,,Distribuie,, de pe pagina de Facebook a organizației guvernamentale Primăria Carei.  Nu și varianta ,,comentarii,,.

De Ziua Mondială a Libertății Presei, Primăria Carei restricționează accesul la comentarii, la liberă exprimare a Buletin de Carei. Nu ne așteptam la un mesaj din partea administrației locale Kovacs-Keizeri-Beko așa cum a transmis Prefectura sau  Primul Ministru dar am remarcat că în lipsa oricărui argument la materialele publicate de Buletin de Carei și care vizează activitatea administrației locale se optează pentru restricționare și nu pentru dialog.

Conducerea Primăriei Carei nu reușește încă să treacă peste mentalitatea de Ev Mediu când societatea era împărțită între conducători și supuși.

Buletin de Carei

comentarii

de noi la 3 mai 2019 - 21:25

Te miri dc ?! bdc nu stie sa comenteze civilizat , stie doar sa faca atac la adresa primarului , viceprimarului , administratiei primariei Municipiului Carei , UDMR , maghiarilor din Carei , maghiarilor de pretutindeni . Un jeg , care sufera de sindromul dt(dantanasa) , ar fi mai bine daca s-ar abtine de la comentarii !

de Tudor la 4 mai 2019 - 10:31

Primarul , vicelel si toata gaska din primarie sa faca bine si sa respecte legea si sa nu mai foloseasca banii comunitatii pentru ale lor interese! Dan Tanasa va da exemplu de cum trebuie respectata legea si in loc sa ii multumiti ca nu va lasa sa gresiti voi il injurati. Deci va plac hotii nu oamenii cinstiti.

Lasati un comentariu