Focar de șobolani pe strada Mihail Kogălniceanu. Primăria Carei nu răspunde la sesizările scrise ale locuitorilor

• publicat la: 6 mai 2019
Focar de șobolani pe strada Mihail Kogălniceanu. Primăria Carei nu răspunde la sesizările scrise ale locuitorilor

Imagini de coșmar pe strada Mihail Kogălniceanu  la nr.42.  Singurul locatar de la această adresă adună tot felul de mizerii în jurul locuinței sale și nu întreține curtea și grădina din jur fapt ce a permanentizat aici un adevărat focar de șobolani care mișună evident și pe la curțile vecinilor, spre disperarea acestora. Se așteaptă să aibă loc un accident ca să intervină cineva? Copiii din vecini nu se mai pot juca în siguranță în curtea casei lor de frica șobolanilor care bântuie nestingheriți.

Locuitorii de pe strada Mihail Kogălniceanu au făcut o adresă către Primăria Carei în data de 29 august 2017 care a primit număr de înregistrare 11805. În adresa semnată de 15 locuitori de pe această străduţă se solicită luarea de măsuri pentru îndepărtarea focarului de mizerie şi şobolani de la numărul 42. Până la această dată nu a fost transmis niciun răspuns deşi termenul legal de 30 de zile a expirat demult dar nici  nu s-a luat vreo măsură de  eradicare a focarului.

A pierdut controlul administraţia Kovacs-Keizer-Beko? Nu e de mirare cu ce specialişti are angajaţi ca şi consilieri la cabinetul primarului….

A fost înștiințată și Direcția de Sănătate Publică din Satu Mare….Mai lucrează cineva în anumite instituții ale statului ?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu