Goana după voturi

• publicat la: 21 mai 2019
Goana după voturi

Numai mâine nu e poimâine și vine duminica alegerilor europarlamentare. Toți politicienii se dau de ceasul morții să aducă voturi pentru candidații lansați către Parlamentul European. Piața Agroalimentară Carei a fost plină ochi de politicieni în data de 20 mai, în zi de mare aglomerație. Pliante împărțite alături de promisiuni. Nimic concret.

Nici din greșeală măcar nu a luat nimeni atitudine față de lipsa plăcilor oficiale de pe clădirea Primăriei Carei. De altfel, singurii candidați primiți la sediul Primăriei Carei au fost cei de la UDMR.

Singurii care au avut curajul să dea ochi cu poporul din Carei au fost candidații USR Alianța Plus, PNL și candidatul independent George Simion.

Aflați probabil în scădere în preferințele maghiarilor, cei de la UDMR solicită discret și voturile românilor. Ale românilor pe care îi umilesc în localitățile unde se află la conducere exclusivistă.

Dacă tot sunt în căutare de voturi de la români, de ce nu dau un semn  de revenite la toleranță și respect reciproc ? Un prim pas la Carei ar fi acordarea unei locuințe sociale unei mame cu 4 copii minori, Laura Ruja. Așa cum s-au acordat locuințe sociale pentru copiii favoriților administrației Kovacs- Keizer-Beko  de ce nu s-ar acorda DE DREPT și o locuință socială pentru mama care își crește singură cei 4 copii?

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/alo-primaria-carei-o-locuinta-pentru-o-mama-cu-4-copii-minori-se-poate.html

Lasati un comentariu