Hartă Falsă promovată de Primăria Carei

• publicat la: 22 mai 2019
Hartă Falsă promovată de Primăria Carei

Fals grosolan pe Harta Carei de pe site-ul Primăriei Carei. Biserica Sf.Anton de Padova apare pe  strada Ignișului și nu biserica Sf.Apostol Andrei. Pe strada Indepdendenței unde funcționează biserica Sf.Anton, aceasta nu este menționată. Doar la bisericile românești există astfel de …scăpări din partea administrației UDMR Carei.

Biserica Sf.Apostol Andrei nu este deloc pe placul Primăriei Carei care a făcut o politică din promovarea falsurilor.

Nu numai Declarațiile de interese ale primarului datornic sunt false ci și Harta Carei ce apare pe site-ul Primăriei Carei.

Careienii știu foarte bine ce biserică se află pe strada Ignișului iar aceasta  nu este  nicidecum cea cu hramul Sf.Anton ci Biserica Sf.Apostol Andrei. Aici a fost ridicat primul catarg cu tricolor românesc  de pe domeniul privat și doar aici a fost  primit a fi amplasat Monumentul comemorativ al Refugiaților și expulzaților din 1940 din Carei. Vicarul foraneu protopop Radu Filip a fost singurul care a înțeles importanța cinstirii memoriei românilor expulzați în 1940 de regimul hortyst doar pentru vina de a fi și de a rămâne români. Această biserică nu apare nici pe panoul turistic informativ din centrul Careiului.

RUȘINE administrației UDMR Kovacs-Keizer-Beko pentru falsurile promovate, acesta nefiind singurul, și pentru discriminarea promovată la adresa românilor. Pe HARTA CAREI nu apar cele două cartiere Mihai Viteazu deși pentru acestea au fost accesate proiecte unde apăreau cu numele domnitorului primei Uniri.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu