Teroare la Carei

• publicat la: 15 mai 2019
Teroare la Carei

Atmosferă de teroare semănată de conducerea Primăriei Carei. Toți cei care iau atitudine împotriva abuzurilor, discriminărilor, ilegalităților și altor nereguli din administrația Kovacs-Keizer-Beko sunt supuși oprobiului public atât în limba română cât și în limba maghiară de către scribi plătiți din banii careienilor. O adevărată redacție funcționează la Primăria Carei și terorizează opinia publică

Consilierul Ilie Ciută este cel mai reprezentativ caz, acesta fiind opoziția după exprimările primarului datornic Kovacs. Nu scapă însă de oprobiul public nici cititorii care își exprimă opinia sau care fac parte din cercul de prieteni ai consilierului Ciută.

După fiecare ședință de Consiliu Local în care consilierul ales Ilie Ciută  face cunoscute neregulile din materialele ce se pun la dispoziția fiecărui consilier apar articole denigratoare la adresa lui, lipsite de orice fel de argument. Linșajul mediatic  este argumentul folosit de clanul condus de Kovacs pentru a-și justifica abuzurile și suita de nereguli.

La ședința Consiliului Local de marți, 14 mai 2019, atmosfera a fost una sumbră, din mapa consilierilor făcând parte și adresa Prefecturii Satu Mare care cerea lămuriri față de identitatea membrilor fondatori de la Asociația Equus. În lipsă de orice argument valid atât primarul cât și vicele au recurs la clasicele lor jigniri pentru ca mai apoi consilierul municipal să fie supus oprobiului public ca argument la reacțiile sale pentru revenirea la legalitate în administrația  careiană.

Metoda linșajului mediatic este aplicată ori de câte ori cineva semnalează  interzicerea amplasării catargului cu tricolor românesc pe spațiul public, camuflarea Monumentului Ostașului Român cu perdea forestieră, înlăturarea plăcilor oficiale de pe Primăria Carei, interzicerea cinstirii memoriei delegaților români la Marea Adunare de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918, construcțiile ilegale din Parcul Dendrologic,  sechestrul pus pe conturile de la administrația Pieței, refuzul de a răspunde la adresele cu număr de înregistrare ale cetățenilor …de fapt la orice semnalare a problemelor din administrația Kovacs-Keizer-Beko.  La toate acestea se adaugă acțiunile de încercare de îngenunchere a Buletin de Carei și a administratorului acestuia.

De departe cea mai hilară încercare dar și cel mai senzațional eșec a fost știrea  consilierului primarului datornic Kovacs despre falsa polițistă. Au mușcat momeala câțiva cititori care nu știu că orice afirmație trebuie dovedită  iar în lipsa oricărui Comunicat Oficial de la Poliție mâzgălelile  finului îngroașă doar numărul materialelor false promovate. Nu degeaba e la peste 1.200 de aprecieri în urma noastră.

Atmosfera de teroare a fost instalată și la Castel după ce Buletin de Carei a dezvăluit că există încă spații nerenovate deși recepția pentru lucrările cu finanțare nerambursabilă a fost semnată. A apărut o plângere penală, imediat aruncată în spațiul public ca știre de senzație dar rămasă tot la stadiul de știre fără argumentare oficială. Toți angajații au fost chestionați despre cum s-a aflat despre  sălile din Castel și cum au fost fotografiate  nu despre cum a fost posibilă semnarea unei recepții fără terminarea tuturor lucrărilor. În loc să se verifice camerele de supraveghere s-a apelat la hărțuirea angajaților.  Scandal iscat doar pentru a se acoperi adevăratele probleme din administrația condusă de un falimentator de firme care are reținere pe venit pentru datoriile la buget, Kovacs fiind numele său.  Despre milioanele de euro alocate pentru renovarea sediului Primăriei în care igrasia răzbate parcă în zeflemea nu scrie niciun angajat pe probleme de linșaj și denigrare.  Nici despre Casa de Cultură aflată în stare deplorabilă după renovarea tot cu fonduri europene nerambursabile. nici la această dată Teatrul Municipal nu are autorizația de securitate la incendiu…fiecare intră pe riscul său. Peste 221 mii lei au fost alocați din banii careienilor pentru renovarea sediului UDMR de pe strada Kolcsey. Doar că aceste informații trebuie ascunse de ochii careienilor.

Până și bolșevicii ar fi invidioși pe rețeaua de scribi plătită de conducerea orașului din banii careienilor pentru distrugerea spiritului civic și instaurarea dictaturii.

Vestea bună este că nu toți careienii se lasă călcați în picioare și reduși la tăcere iar mai devreme sau mai târziu va veni scadența și pentru clanul care a acaparat momentan conducerea frumosului nostru oraș.

Buletin de Carei

 

comentarii

de TOATA LUMEA la 15 mai 2019 - 20:29

Simplu ca buna ziua , dc+ic sunteti niste dobitoci obsedati !!!

de Buletin de Carei la 15 mai 2019 - 20:35

Nu trebuie să faci pe papagalul după ce ai renuntat la ,,noi careienii,, si la ,,pro ciuta,, si ai trecut la ,,toata lumea,,…..La munca nu la sifonat banii careienilor! Respectati legea ca a trecut perioada regimului hortyst. Trăim în România.

de Jenica fara frica la 16 mai 2019 - 19:34

Eu as zice doar atat ” sl un sugaci ordinar, un paduche pe spatele comunitatii Careiene ” sper sa ajunga deratizarea si pe la primarie, nu de alta dar mai scapam de cativa paraziti

Lasati un comentariu