Ziua de 9 Mai marcată la Carei

• publicat la: 9 mai 2019
Ziua de 9 Mai marcată la Carei

Manifestările dedicate zilei de 9 Mai au debutat la Carei cu Imnul de Stat interpretat de corul recent constituit al Asociației Unirea. După un Te Deum și o relatare a dlui Bogdan Gerogescu, directorul Direcției de Cultură, despre semnificația zilei de 9 Mai au urmat depuneri de coroane din partea Primăriei, a cadrelor militare în rezervă, a partidelor politice, PNL, PSD și ALDE, a Asociațiilor ASTRA, Unirea, Castelanii și a Refugiaților și expulzaților din 1940.

Momentul artistic a fost asigurat de elevi de la Casa de Cultură coordonați de Raluca Păvăluc. Steagurile tricolore au fost postate în jurul Monumentului Ostașului Român azi de dimineață.

GALERIE FOTO

Buletin de Carei

comentarii

de Tiberiu Vanca la 9 mai 2019 - 15:30

A dispărut cumva perdeaua de tuia din faţa monumentului? dacă da este bine!

de Buletin de Carei la 9 mai 2019 - 15:42

Nu a dispărut….cum să dispară…să rămână decoperiți cei de la conducerea UDMR a primăriei?

de noi la 9 mai 2019 - 19:03

Vezi ca debitezi tampenii dc ???

de Buletin de Carei la 9 mai 2019 - 20:09

Nu mai esti ,,noi careienii,,? Te-ai mutat din Carei? Faci naveta? A fost prea mult tricolor la Monumentul Ostașului Român?

de un io(n) la 10 mai 2019 - 14:34

@Tiberiu Vanca
Vise cu disparitia arborilor de tuia! Rasistii unguri (ungaristii) au alergie la monumentele romanesti, la tricolorul rosu-galben-albastru, la limba romana si cam la tot ce-i romanesc in general, exceptand moneda romaneasca. Dar cea din urma, cu largul concurs al statului roman, le intra oricum in buzunare. Ca urmare, NICI GAND!

Lasati un comentariu