Corectează un prost și va deveni dușmanul tău

• publicat la: 3 iunie 2019
Corectează un prost și va deveni dușmanul tău

Domnule primar Kovacs, acum înțeleg de ce nu ați mai continuat colaborarea cu Megyeri Tamas ca și consilier personal. Cu toate osanalele pe care vi le ridică și cu tot serviciul complet de periaj ați preferat să îl păstrați doar ca și colaborator cu contract decât să îl prezentați ca și consilier sfătuitor.

Unde mai pui că e și narcisist, se tot pozează în speranța că iese mai mult în evidență. E bun și pentru umplut pagina personală a primarului cu compunerile sale.

Cititnd ce scrie nu e de mirare că nu are nici o specializare înafară de cea de politician. Nicio realizare înafară de a fi abonat la bani din Primăria Carei deci la banii careienilor deși nu plătește aici impozite.  De altfel nici primarul nu plătește impozite la Carei. Sacul și petecul….

,,Corectează un om deștept și va deveni și mai deștept. Corectează un prost și va deveni dușmanul tău,,  spunea bine un înțelept.


http://www.buletindecarei.ro/2019/06/megyeri-tamas-robert-din-capleni-cerseste-atentie.html

https://anziksz.com/szocseples/alljunk-meg-egy-szora/2019/06/03/?fbclid=IwAR34KqKbRIIt8lW6K8aqjk2abJVv9YEqZqummEct3rC_SgL1RPZZ5gVM7ac

 

comentarii

de budgyigou la 5 iunie 2019 - 18:32

ez a gatya noteszel
nu e cumva un exhibitionist frustrat?

de blurata la 6 iunie 2019 - 09:01

reusita poza

de HarapAlb la 10 iunie 2019 - 21:40

Pana acuma nu am inteles, de ce ati devenit dusmanul meu, dupa ce v-am corectat ce ati scris….. Dar acuma mi-ati dat raspunsul !!!!

de Buletin de Carei la 10 iunie 2019 - 21:57

Măi harapule, cu răspunsuri din astea umblam la grădiniță. Tu nici nu stii să scrii corect darmite să corectezi pe cineva…..Învață mai bine românește . Nu cred că nu poți mai mult de atât.

Lasati un comentariu