Despre abuzurile din administrația careiană și obsesia unui angajat din administrație

• publicat la: 26 iunie 2019
Despre abuzurile din administrația careiană și obsesia unui angajat din administrație

Băietul cu goarna spartă e disperat după audiență. Are impresia că dacă scrie despre Daniela Ciută îi va crește traficul. Încă nu reușește să priceapă că minciunile și dezinformările nu aduc like-uri.  Cumetria cu primarul evazionist al Careiului nu mai impresionează pe nimeni.

Cât de ignorant si de slugarnic  poate fi cineva care se apucă de scris despre subiecte pe care nu le stăpânește, doar pentru a se gudura mai bine  în fața angajatorului său?

Szasz   scrie despre administrația locală?! Câtă ipocirizie și falsitate să scrie despre administrația locală și despre Daniela Ciută un angajat în administrația careiană adus de către nănașul primar evazionist, nici măcar intrat prin concurs pe ușa primăriei.

Adică emite judecăți un băiet ce depinde  de un post în administrația locală careiană . Nerealizat pe plan profesional , Szasz  s-a găsit să scrie despre Daniela Ciută care este un angajator în municipiul Carei și nu depinde de banul public ci dimpotrivă . Un angajat  la cabinetul primarului evazionist își încasează salariul  și  datorită contribuțiilor ca persoană juridică și fizică  Daniela Ciută.

Despre abuzurile constante din administrația careiană nu dă niciun detaliu. Mai ales că el e unul dintre angajații care în timpul programului de la Primăria Carei își alimentează blogul cu știri.

Nici cu memoria nu stă  mai bine nerealizatul pe plan profesional. In 2013 scria  că se va da jos bustul lui Avram Iancu  pentru a se moderniza și reamenaja zona dar din 2013 si până în 2019 a trecut prea mult timp pentru a ține minte . Noroc cu articolul salvat din Gazeta de Nord-Vest. Săracul  de el scrie despre statuia lui Avram Iancu când de fapt e vorba de bust dar la ce nivel  percepe  limba română e bine și așa.  La ce te poți aștepta de la cineva care scrie cuvinte românești cu scriere în limba maghiară…

 

Nu a nimerit-o nici cu șoptitul. De atâția ani de zile nu a fost capabil să urmărească  un clip în care nu eu am făcut afirmații despre vorbitul în șoaptă  a limbii române la Carei. Grav este faptul că limba română nu se vorbeste deloc deci nici măcar în șoaptă în unele clase de meserii pentru că predarea e exclusiv în limba maghiară. Nici la dezvelirea grupului statuar Otilia Marchiș-Ady Endre vorbitorii din Parlamentul României nu s-au exprimat în limba română ci doar în limba maghiară. Fără ca băietul cu goarna să menționeze acest aspect.

Păcăliciul Careiului ne tot servește minciuni pe bandă rulantă si apoi se bagă în seamă cu subiecte despre administrația locală din care face parte . Disperat după  câteva like uri  își desconsideră cititorii și le servește tot felul de gogomănii și enormități pe care  nu le poate dovedi cu niciun act.

Așa a fost cazul inventat cu polițista falsă din Piață atunci când  scriam despre datoriile  administrației pieții și executarea silită. Inca nu s-au plătit datoriile către Apaserv SA  ale  societății  Consiliului Local Carei care este Piata Parcări SRL deși banii au fost încasați de la comercianți.  Niciun comunicat de la politie nu a confirmat cele mâzgălite de Szasz în totlal dispreț față de cititiorii săi.

Nici falsa știre cu troița românescă dată jos  în Satu Mare și despre care scria că  nu Primăria Satu Mare  a dat-o jos nu a fost în stare să o susțină  așa cum fac profesioniștii. In acest caz, comunicatul Politiei Locale Satu Mare  îl contrazice fără drept de apel si confirmă cele scrise negru pe alb de Buletin de Carei.

Nu e de mirare că  nu are traficul sperat la câte minciuni și știri false servește cititorilor.

Ce poți să ceri de la un astfel de scrib  care nu poate face nici măcar diferența dintre o publicație și un portal de stiri cum este cel la care face referire ? Postul oferit de nănașul primar evazionist  nu ține loc de competențe .

Sau poate s-a gândit că simpla menționare a numelui Daniela Ciută îi va aduce un like în plus la blogul păstorit și în timpul programului de la Primăria Carei.

Mulțumesc pentru invitația adresată de Simona Niculescu de a participa la evenimentul  organizat de către Asociația PUBLIC ATTITUDE, înființată la Paris, asociație care dorește să vină în sprijinul românilor din străinătate care vor să se  întoarcă ACASĂ și au probleme cu administrația  publică. Disperarea de a nu se afla despre abuzurile din administrația careiană a fost atât de mare  încât  s-a trecut din nou la supunerea oprobiului public a persoanei mele de către un angajat din administrație.  ,,Ce nu te omoară te întărește,,  spune o vorbă românească  așa că …voi continua seria dezvăluirilor abuzurilor din administrația careiană.

Daniela Ciută

 

 

 

comentarii

de Maria la 26 iunie 2019 - 15:31

Minciuna are picioare scurte si e prinsa de fiecare data.Cine dezbina?Oare cel care spune adevarul sau cel care indruga minciuni?Sau mizeaza pe faptul ca se adreseaza cititorilor sai care ar putea fi mai prosti decat altii si sa creada,astfel, minciunile lui?Ma intreb si eu.

de HarapAlb la 2 iulie 2019 - 05:05

Iarasi imi stergi comentariile?????

de Buletin de Carei la 2 iulie 2019 - 12:53

Pentru căsuța cu povești cu Harap Alb accesați site ul primăriei.

Lasati un comentariu