Duhoare pestilențială peste anumite zone din municipiul Carei

• publicat la: 23 iunie 2019
Duhoare pestilențială peste anumite zone din municipiul Carei

Duhoarea care persistă de câteva săptămâni în municipiul Carei nu a ajuns la nasul administrației locale care rămâne impasibilă la semnalările cetățenilor prin intermediul Buletin de Carei. Nici la nasul celor de la Garda de Mediu nu a ajuns sau poate municipiul Carei nu se află pe rutele circulate.

Tot mai mulți careieni reclamă mirosuri grele, pestilențiale, pe tot parcursul zilei. Buletin de Carei a semnalat acest fapt încă din  data de 17 iunie 2019 dar nimeni din administrația orașului nu a fost interesat să găsească sursa disconfortului zilnic al careienilor care plătesc taxe și impozite.

http://www.buletindecarei.ro/2019/06/careienii-reclama-mirosuri-greu-de-suportat-in-anumite-cartiere.html

Mirosurile pestilențiale sunt simțite în special în cartierul Mihai Viteazul I, strada Mihai Viteazul, strada Morii și zonele înconjurătoare și s-a amplificat odată cu încălzirea vremii, devenind de-a dreptul insuportabil.

Potrivit cititorilor, duhoarea se simte până pe calea Armatei Române. Unii  spun că vine de la stația de epurare a orașului ( care oricum nu funcționează la capacitate) iar alții ne  anunță că vine de la materia primă folosită și depozitată în prealabil de o stație de producere a biogazului adică dejecții de la fermele porcine din zonă și alte resturi animale.

Având în vedere disconfortul tot mai accentuat, careienii din zonele afectate de mirosul greu suportabil au început să strângă semnături pentru a le depune la instituțiile abilitate dacă onor conducerea Primăriei Carei nu este interesată de a asigura condiții decente de locuit pentru localnici.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu