Poliția informează….Contrabandă cu alcool depistată la Moftin

• publicat la: 11 iunie 2019
Poliția informează….Contrabandă cu alcool depistată la Moftin

 

Siguranța cetățenilor, prioritatea polițiștilor sătmăreni

Peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 16 500 de lei, au fost aplicate de polițiștii rutieri, la data de 10 iunie a.c., în cadrul acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 10 iunie a.c., mai multe activități în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 16 500 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe raza localității Mădăras, ocazie cu care au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 900 de lei și au ridicat 4 certificate de înmatriculare, dintre care unul pentru noxe peste limita legală admisă, două pentru anvelope de alte dimensiuni iar cel de al patrulea unui autoturism care avea asigurarea obligatorie expirată.     

Contrabandă cu alcool


300 de litri de alcool au fost ridicați în vederea confiscării, ieri, 10 iunie a.c., de către polițiștii Secției Poliție Rurală Carei.

La data de 10 iunie a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Carei, au oprit pe DN19, în localitatea Moftinu Mic, un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Turț.

În urma controlului efectuat, polițiștii au depistat în autoturism 300 de litri de lichid incolor cu miros de alcool, care aparțineau unui bărbat, de 52 de ani, din localitatea Turț, care se afla în auto în calitate de pasager.

Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării iar in cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita de 200 litrii băuturi spirtoase.

Lasati un comentariu