Primarul Kovacs înființează firma Carei Trans Bus SRL cu asociat unic Primăria Carei. Traseele autobuzelor

• publicat la: 18 iunie 2019
Primarul Kovacs înființează firma Carei Trans Bus SRL cu asociat unic Primăria Carei. Traseele autobuzelor

Pe Ordinea de zi a sedinței CL din 14 iunie 2019 a figurat un proiect de hotărâre pentru înființarea unei societăți comerciale cu unic asociat  Primăria Carei prin Consiliul Local Carei. Administrator  impus și votat de alianța politică din CL este maistrul Czako Tibor-Karoly-Otto.

Primarul evazionist Kovacs este nostalgic după vremurile când deținea  societăți comerciale și pentru că ale lui le-a condus cu succes spre faliment a înființat  una unde asociatul unic este UATM Carei iar el, în calitate de primar, va fi reprezentantul legal.

De această dată nu vor fi în joc banii personali ci cei ai careienilor așa că nu îl va afecta la buzunar. Proiectul  de hotărâre  prezentat consilierilor locali nici măcar nu are antetul specific fiecărui Proiect de Hotărâre. Dacă a văzut că poate da jos plăcile oficiale cu însemne statale de pe clădirea Primăriei Carei fără să fie tras la răspundere a considerat  că poate introduce și Proiectele de hotărâre ce le inițiază …alandala, fără antetul aferent.

Că doar primarul evazionist este președinte la UDMR Carei.

La ședința CL din data de 14 iunie 2019, primarul evazionist a propus înființarea societății Carei Trans Bus SRL cu aport  de 200  de lei împărțit în 20 de părți sociale, fiecare de câte 10 lei ca valoare nominală.  Părțile sociale pot fi transmise către terțe persoane pe baza hotărârii asociatului unic.

Ca obiect principal  de activitate este menționat ,,Transporturi urbane suburbane și metropolitane de călători,,.  Conducerea Primăriei Carei a rezervat deja numele societății la Registrul Comerțului din data de 1 aprilie 2019.

Sediul este prevăzut pe strada Progresului dar se specifică că sediul social poate fi schimbat în orice localitate din țară!

De la bun început primarul îl desemnează ca și administrator-director pe timp de 3 ani pe Czako Tibor-Karoly-Otto.

Consilierul Ciută a întrebat dacă acesta este angajat al Primăriei Carei și care a fost modul de selecție al acestuia având în vedere că nu există depus nici un CV la dosar.

Vizibil deranjat de întrebare, primarul Kovacs a bălmăjit tot felul de explicații , de-a valma, din care reiese că nici măcar nu știe dacă e maistru sau   ,,ce Dumnezeu ?….la Auto…erau 2 variante, dl Petcu …sau dl Czako pe care l-am ales ca și…a avea expertiză în transport și așa mai departe…nu este angajatul nostru…avem un contract de colaborare cu el…dar dacă firma va funcționa va trebui să angajăm…pe cineva care răspunde de starea tehnică a autobuzelor…sunt niște chichițe destul de încurcate…ca să ai firmă de transport cu nu știu câte autobuze îți trebuie un inginer de transport su măcar un maistru…,,.

Primarul Kovacs este expert în deschiderea de firme pe care nu știe cum să le gestioneze. Dacă cele personale au ajuns la faliment, nici cele înființate la inițiativa sa prin Consiliul Local nu se pot lăuda cu performanțe ci doar cu rezultate similare celor administrate  de el.

Sc Cafeneau Culturală a fost radiată înainte chiar de a presta activitățile pentru care a fost înființată iar SC Piețe Parcări SRL are poprire pe conturi pentru datoriile la Apaserv SA Satu Mare.

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/consilierii-careieni-se-joaca-de-a-infiintarea-si-desfiintarea-de-firme-primarul-recunoaste-ca-serviciul-de-impozite-a-functionat-ilegal-la-centrul-social.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/04/deturnare-de-fonduri-la-sc-piete-parcari-srl-carei-opinia-primarului-ascunde-situatia.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/sedinta-de-consiliu-local-cl-carei-infiinteaza-firme-ca-sa-aiba-ce-radia-sau-miroase-a-masluire.html

În cadrul proiectului  „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă” vor fi achiziționate autobuze electrice de dimensiuni medii care vor circula pe 2 trasee.

Buletin de Carei

comentarii

de Realilty la 21 iunie 2019 - 08:02

Ar fi bine,ca nu numai cu asta sa se ocupe,si asta un lucru important,dar locuri de munca nu prea sunt,investitorii straini au fost alergati din zona noastra,nici Boschul nu a primit teren,nici la Foieni si nici in Carei,cateva fabrici mai functioneaza,dar in anii 90 de exemplu cate locuri de munca a fost???.Autobusele electrice frumoasa,putem uita,daca nu avem unde sa,lucram!!!( ).

Lasati un comentariu