Accident cu 4 victime pe DN 19 între Carei și Moftin

• publicat la: 4 iulie 2019
Accident cu 4 victime pe DN 19 între Carei și Moftin

Azi, 04.07.2019, la ora ora 11:17, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe DN 19 între localitatile Moftinu Mic si municipiul Carei a avut loc un accident rutier cu 4 victime. Aproape de sensul giratoriu de la șoseaua de centură.

,,La fața locului s-au deplasat lucrătorii Biroului Politiei Rutiere Carei care au stabilit faptul că un conducător auto, de 40 ani. din judetul Bistrita Năsăud a condus un ansamblu tractor marca si remorca, pe fondul unei defectiuni a unui disc de frânare a capului tractor a pătruns pe contrasens intrand in coliziune cu o autoutilitara care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului a rezultat rănirea a 4 persoane. In continuare se efectuează cercetări!”,a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.   Astăzi, cei care au circulat pe traseul Carei-Moftin , pe DN 19, au văzut că existau porțiuni de drum decapate,  probabil pentru reabilitare drum. Porțiunile de drum decapat  nu au fost semnalizate! Dacă priviți imaginea postată de Florin Dura pe  Gazeta de Nord-Vest veți observa suprafețele decapate.

Traficul pe DN 19 între cele 2 localități a fost blocat timp de mai multe ore. Firma care a câștigat licitația de reabilitare a drumului este din Pericei.

Porțiunile decapate  nu au fost semnalizate corespunzător.

comentarii

de Ion la 4 iulie 2019 - 21:12

Au decopertat drumu si au lasat asa…ce oameni…

Lasati un comentariu