Când administrația Kovacs-Keizer-Beko doarme pe banii careienilor

• publicat la: 26 iulie 2019
Când administrația Kovacs-Keizer-Beko doarme pe banii careienilor

Careienii cu spirit civic, în acest caz pensionari,  semnalează mai multe cazuri de bănci care necesită grabnice  reparații  dacă nu chiar înlocuiri totale.  Sunt careieni simpli, fără pretenții de vedete sau de colaboratori ai actualei administrații care se face că uită pentru de este plătită.

Un caz vine din cartierul Republicii, de pe domeniul public.

Al doilea caz semnalat vine din centrul minicipiului, din Piața Avram Iancu, unde cele 3 bănci din fața blocului cu 10 etaje arată ca niște piese de muzeu.

Angajații din Primăria Carei, plătiți din banii careienilor, sunt ocupați cu denigrarea românilor  care luptă pentru păstrarea identității românești așa că nu au timp de a se ocupa de problemele stringente din urbea noastră.

Administrația Kovacs-Keizer-Beko să asigure întreținerea corespunzătoare a mobilierului stradal de relaxare din moment ce careienii își plătesc la timp și conștiincios taxele și impozitele. Mai puțin primarul.

Buletin de Carei

comentarii

de Reality la 26 iulie 2019 - 21:32

Doarme ei si in privinta crearii noi locuri de munca,cand investitorii straini a venit in trecut pur si simplu a dormit toata administratia careiene,Bancile sunt stricate,economia careiana ca o piese de muzeu ca si bancile stricate.

de adrian la 28 iulie 2019 - 16:06

voi sinteti mai buni

de Jenica fara frica la 29 iulie 2019 - 23:46

Nu au lemn, ca sa repare trei banci vor trebui sa mai doboare cativa copaci din parc….niste jigodii ordinare pe carecnu-i intereseaza decat binele familiilor lor si al amantelor si concubinelor….

Lasati un comentariu