Consiliera UDMR Eva Mărginean părăsește Consiliul Local Carei și redevine consilier județean

• publicat la: 26 iulie 2019
Consiliera UDMR Eva Mărginean părăsește Consiliul Local Carei și redevine consilier județean

Pe Ordinea de Zi a ședinței Consiliului Județean de luni, 29 iulie 2019, se află un proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier județean a doamnei Mărginean Maria-Eva din partea UDMR. După retragerea consilierului județean Riedl, următoarea pe listele de candidați din partea UDMR este Eva Mărginean, în prezent consilier în CL Carei din partea UDMR Carei.

Av.Eva Mărginean a deținut funcția de președinte al Comisiei Juridice din cadrul CL Carei, o comisie formată din 4 membrii UDMR și unul din PNL Carei.

În cadrul ultimei ședințe a CL Carei, din data de 23 iulie 2019, aceasta a donat CL un set de pahare de sticlă și apă minerală îmbuteliată în recipiente de sticlă  ca o măsură de protecție a mediului.

Una dintre intervențiile sale a vizat reducerea cu 50% a sprijinului financiar acordat elevului Octavian Balog pentru participarea la concursul Internațional de Robotică din Indonezia, concurs de unde tânărul careian  a revenit ulterior cu medalia de aur.

Eva Mărginean a fost consilier județean anterior anului 2016 când a candidat și pe listele UDMR Carei pentru un loc în Consiliul Local.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/socant-consiliera-eva-marginean-propune-reducerea-cu-50-a-sumei-ajutor-pentru-elevul-balog-calificat-la-concursul-international-de-robotica-din-indonezia.html

Lasati un comentariu