Liber la comercianți pentru CareiFest. Condiții de participare

• publicat la: 4 iulie 2019
Liber la comercianți pentru CareiFest. Condiții de participare

Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” anunţă faptul că, pe timpul desfășurării CareiFest, în perioada 29 iulie – 6 august 2019, în Parcul Dendrologic, între orele 17.00-22.00, va fi posibilă prezența comercianților, care trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

– Să comercializeze exclusiv băuturi de tipul: apă minerală, băuturi răcoritoare, bere și cafea

– Să comercializeze exclusiv produse de tip: artizanale/manufacturi, ștrudel, plăcinte, turtă dulce, fastfood, patiserie, miere, dulciuri.

Comercializarea altor produse decât cele mai sus menționate nu este permisă.

Informații la Centrul de promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” (Castelul Károlyi, biroul nr. 10), de luni până vineri între orele 9-15, personal sau telefonic la numărul de telefon 0261-861-481.

Primarul evazionist Kovacs declara la sedința Consiliului Local din 30 iunie 2015 că nu avem nevoie de comercianți în Parcul Dendrologic la AugustFest.

,,Eu zic să trecem de etapa ,,Zilele Oraşului’’ pe care am transformat-o într-un bâlci, cu mulţi comercianţi, cu mici şi bere   nesănătoase,, spunea atunci primarul datornic .

Iată că în 2019 a revenit și nu mai desconsideră berea din moment ce va fi posibilă comercializarea ei.  Micii sunt un produs tradițional românesc  așa că nu avea cum să admită revenirea la comercializarea lor. Mai bine fastfood….

http://www.buletindecarei.ro/2015/06/fara-zilele-orasului-carei.html

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu