România este singurul stat european fără partid naționalist

• publicat la: 1 iulie 2019
România este singurul stat european fără partid naționalist

Vi se spune permanent la televizor sau se promovează prin rețele de socializare ideea că a fi naționalist, a fi patriot reprezintă un concept depășit, uzat, expirat. Nu mai este necesar să îți cunoști istoria, nu mai ai voie să îți aperi valorile, să discuți despre eroii tăi, să aperi steagul sub care noi ne aflăm.

Cea mai bună cale de a distruge un stat și de a-l controla este de a te asigura că acei cetățeni nu mai cred în funcționarea lui. Ori noi ne aflăm acum exact în acel moment. Dar eu spun să nu ne uităm la ce spun americanii sau europenii, ci la ceea ce ei fac și să facem și noi la fel.

Americanii construiesc ziduri către Mexic, iar propaganda patriotică este la cote extrem de mari. Luați numai filmele americane cu supereroi și în nici unul nu lipsește țara, imnul și steagul. În același timp, în Germania, Franța și Italia echillibrul politic este asigurat de partide naționaliste.

România, singurul stat european fără partid naționalist

România este la moment singurul stat european ce nu are un partid naționalist cu o relevanță deosebită, adică un partid parlamentar sau cu eurodeputați. La noi încrengătura politico-securistă ce controlează țara după 1989 are grijă să discrediteze încă din faze incipiente orice formă de manifestare politică patriotică. Acestea sunt imediat catalogate drept extremiste și o armată bine pregătită de analiști politici încep să repete la unison aceeași poveste pentru opinia publică. O altă formă de împiedicare a dezvoltării unor partide naționaliste o reprezintă injectarea partidelor noi cu persoane dubioase, sau realizarea de false partide cu personaje ce provin din alte medii politice, cu un trecut dubios și ce cu greu pot să devină simboluri ale unei mișcări naționaliste puternice. În fapt tehnica este una de discreditare. O altă tehnică o reprezintă dezbinarea. Românii sunt deschiși spre teoria conspirației, dar și mai deschiși spre a nu lucra în echipă. Neîncrederea unui român într-un al român reprezintă o resursă utilizată pentru a ține oamenii dezbinați. Asta vedem de 30 de ani: ură și dezbinare.

Are România nevoie de un astfel de partid?

Cu siguranță că are și numai pentru simplul motiv că ceilalți au. Faptul că acum ne aflăm într-o alianță economico-politică nu înseamnă că ea va fi veșnică, așa cum nici un alt proiect similar, URSS, nu a fost veșnic.

Ori este important cum vei ieși din toată această poveste, ca nu cumva să fii la fel de nepregătit cum am fost în 1940, când tot sistemul de alianțe în care am crezut s-a prăbușit ca un castel de cărți.

De ce ar fi necesar un astfel de partid? În primul rând pentru că aproximativ 25% din electoratul român acum nu este reprezentat.

În al doilea rând el poate realiza un echilibru asupra politicilor globaliste atât pe plan intern și mai ales pe plan extern. Oricând un partid naționalist puternic poate fi utilizat în negocierile internaționale pentru a-ți justifica anumite acțiuni sau alegeri.

Este nevoie de un partid puternic care să discute exclusiv de drepturile românilor, de conservarea valorilor naționale, de exploatarea resurselor naturale în interesul românilor, de modul discreditar în care este utilizat banul public, de furturile de miliarde de euro făcute în ultimii 30 de ani.

sursa activenews.ro

comentarii

de Jenica fara frica la 4 iulie 2019 - 12:54

Bine punctat, dar nationalistii adevarati au murit iar cine isi ridica glasul este facut nebun si discreditat ..ne-au dezbinat asa de bine incat nici noi nu mai stim ce sau cine suntem

Lasati un comentariu