Seară acustică cu artiști careieni

• publicat la: 22 iulie 2019
Seară acustică cu artiști careieni

Cel de-al treilea eveniment din cadrul Summer Sound Sessions s-a desfășurat duminică, 21 iulie 2019, începând cu ora 20.00, la amfiteatrul situat în centrul municipiului Carei. Seara a fost dedicată muzicii acustice, iar artiștii care au apărut în fața publicului au fost careieni.

În prima parte a programului cei prezenți i-au putut urmări pe băieții de la ACOUSTIC STATION, un proiect muzical format din Putovits Ábel(chitară), Szűcs József(chitară), Keresztesi Dávid(clape), Marius Georgescu(cahon) și Bogdan Georgescu(chitară bas). Creând o atmosferă relaxantă, aceștia au prezentat publicului mai multe piese instrumentale, adaptări după melodii cunoscute din repertoriul internațional.

După recitalul celor de la ACOUSTIC STATION a venit rândul duo-ului de la FUNK YOU să întrețină atmosfera. Proiectul muzical FUNK YOU, format din Stephanie Semeniuc (voce) și Bogáti-Bokor Ákos(chitară și voce) a pregătit un program dinamic, original, plin de improvizații și de intervenții în care a fost implicat și publicul. Aceștia au prezentat și o piesă proprie, pe lângă prelucrările în stil funk-acustic ale unor cântece renumite din repertoriul internațional.

Din păcate, ploaia torențială care a apărut în jurul orei 21.30, a întrerupt concertul după o oră și 20 de minute de program. Oricum atmosfera a fost una de bună dispoziție, de relaxare, iar spectatorii s-au delectat în compania artiștilor locali.

Evenimentele din cadrul Summer Sound Sessions continuă duminică, 28 iulie 2019, începând cu ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei, cu o sesiune de muzică renascentistă în compania formației CARMINA RENASCENTIA din Carei.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile!

Lasati un comentariu